toivoni menetän kohta, kaksostenrattaat

  • Viestiketjun aloittaja papajo
  • Ensimmäinen viesti
papajo
kunpa joku täällä tietäisi...olisiko jossain täällä pääkaupunkiseudulla paikkaa, esim kirppistä tai vastaavaa missä myydään käytettyjä rattaita tai vaikka lahjoitetaan????

tarttisin halvat rattaat hoitolapsille....muuta vaatimusta ei ole, kun isot renkaat ja hinta halpa......
 
Kiitos ensinnäkni vastauksesta omaan kysymykseeni!
=) Meillä on vuoden ikäerolla lapset, joille hankin yhteiset rattaat vauva-lehden kirpparilta. Siellä tiuhaan myytävänä monenlaisia kaksosrattaita. Kannattaa seurata. Jätin myös viestin sinne ostetaan-puolelle ja tarjouksia tuli. Sain edullisesti.
 
Itse painin saman ongelman kanssa vielä 3 viikkoa sitten ja lopulta tilasin rattaat vauvattaren sivuilta meniköhän se osoite jotenkin näin www.vauvat.net. Edulliset oli (150e) ja renkaatkin ihan hyvän kokoiset. Käy kattoo :wave:
 
Ushma
Niissä mainostamissasi on kyllä liian pienet renkaat. Ei tuollaisilla painavia lapsia työnnä lumessa tai sohjossa. Samalla hinnalla saattaisi löytää käytetyt ilmakumirenkaiset.

Itse etsiskelen käytettyjä, mutta kohtuuhintaisia ja hyväkuntoisia ei löydä sitten millään. Ilmeisesti kysyntä on kova, joten hinnat sen mukaisia. 3 vuotta vanhoista Twineteistäkin pyydetään vielä 300-400 euroa! Alle 2 vuotta käytetyistä Emmaljungista n.400-500.

Taidan ostaa minäkin sitten kunnolliset uutena, niin saan ainakin ne hyvin myytyä eteenpäin.
 
Jos facebookissa olet niin siellä on sellasia annetaan/vaihdetaan palstoja, joilla kannattais kysellä, jos et ole jo rattaita löytänyt. Joskus siellä ihan annettukin sellasia "perhepäivähoitajan" tuplarattaita :)
Ja tietty voihan yrittää monikkoperheiden nettikirppikseltä myös, googlettamalla löytynee :)