Toiveissa vauva 2021

@tokkurainen Kiitos vastauksesta! Jännä, että testi ollut nega silloin ekalla kerralla! Toivottavasti kaikki menee hyvin! Onko sulla tullut mitään tiputtelua, muuta kun tuo seksin jälkeinen vuoto?
Aion tehdä huomenna varmaan vielä uuden testin jos menkat ei ala Meillä on tarkoitus lähteä torstaina mökille ja ajattelin juoda viiniä jos testi näyttää edelleen negaa. Ensi kierto olisi meilläkin sitten varmaan oi+inssi.
Muuta tiputtelua ei ole onneksi ollut. Soittelin äsken klinikalle ja sieltä sanottiin, että vähäinen vuoto seksin jälkeen on normaalia eikä ole mitään syytä siksi epäillä keskenmenoa.

Jos tästä kierrosta ei sulla tärppää, toivotan onnea seuraavaan kiertoon ja OI:hin. Itselleni tämä eka ovulaatioinduktio toi plussan. Mulla ei ollut oikein mitään uskoa lääkkeisiin, koska mulla ovulaatio tapahtuu ilmankin ja progetasot on olleet mulla loppukierrosta hyvät.. Mutta ilmeisesti jotain apua lääkkeistä kuitenkin on! En myskään huomannut gonal-f:stä mitään sivuoireita, vaikka olen todella herkkä hormoneille muutoin. Eli senkin puolesta voin suositella!
 
  • Rakkaus
Reactions: Krippis
Täällä kp 15 ja terolutit pitäisi aloittaa tänään. En tikutellut ovista enää, stressaannun turhaan viivoista ja haamuista :D Mietin vain kuinkahan tarpeellinen tuo terolut mulle enää on, kun eka luomukierto on nyt käynnissä. Arvelen ovulaation olleen n. kp 12-14 vuodon koostumuksen ja kovan nippailun ja repäisykipujen takia. Vetinen vuoto on loppunut ja tilalla normaali valkovuoto. Tekisi mieli olla ilman terolutia koska en haluaisi yhtään hormonia tunkea tähän kroppaan enää :D onko kokemuksia tai tietoa jos onkin jo tärpännyt että mikä hyöty terolutista on siinä kohtaa? Ei vissiin mikään? :D
 
Täällä kp 15 ja terolutit pitäisi aloittaa tänään. En tikutellut ovista enää, stressaannun turhaan viivoista ja haamuista Mietin vain kuinkahan tarpeellinen tuo terolut mulle enää on, kun eka luomukierto on nyt käynnissä. Arvelen ovulaation olleen n. kp 12-14 vuodon koostumuksen ja kovan nippailun ja repäisykipujen takia. Vetinen vuoto on loppunut ja tilalla normaali valkovuoto. Tekisi mieli olla ilman terolutia koska en haluaisi yhtään hormonia tunkea tähän kroppaan enää onko kokemuksia tai tietoa jos onkin jo tärpännyt että mikä hyöty terolutista on siinä kohtaa? Ei vissiin mikään?
Mulla tärppäsi kun en syönyt terolutteja . Kaksi kiertoa söin ja ei tärpännyt ja nyt kun oli ns yritys lopetettu niin tärppäsi. Eli en tarvinnut mitään apuja.
 
Mulla tärppäsi kun en syönyt terolutteja . Kaksi kiertoa söin ja ei tärpännyt ja nyt kun oli ns yritys lopetettu niin tärppäsi. Eli en tarvinnut mitään apuja.
No juu kun en mäkää oo ennen tarvinnut, toki olin melkein 10v nuorempi kun sain kaksi lastani :D ei tunnu yhtään siltä että haluaisin alkaa syömään tuota kuuria enää... Söin kuukautisten käynnistämiseen sen 10vrk ja vasta 9 pv vikan teron jälkeen tuli kuukautiset
 
Onko muilla loppu kierrossa runsasta valkkaria?Itsellä joka kuukausi näin.

Etenkin raskautuneet onko valkkarissa muutoksia?

Tuli tilattua muutama raskaustesti, meinasin etten testaa ennen menkkojen alkua..mutta saa nähdä..kaikki merkithän viittaa menkkoihin, mutta voihan ne PMS oireiden tyyliset oireet tulla vaikka olisikin raskaana..toisaalta odotan, että joku kierto olisi oireeton kun joku saanut plussan juurikin niin,ettäon oireeton...

Tämmösiä pohdintoja tähän päivään :)
 
  • Tykkää
Reactions: minttuni
Mulle tarjottiin tänään koronarokotetta. En vielä ottanut, koska ylihuomenna lääkäriaika lapsettomuuspolille, enkä uskaltanut ottaa riskiä, että kuume nousisi just silloin, ja aikaa pitäis siirtää. Otan sen sit heti, kun pystyy. Työskentelen paikassa jossa on paljon koronapositiivisia ja sairastumis/altistumisriski on suuri.

Puoliso sai tietää tulokset siemennäytteestä, liikkuvia a+b yhteensä 60 %, joista a 20% ja b 40 %, määrä 95 M. Mitähän nuo lukemat merkkaa?
 
  • Tykkää
Reactions: chili_
@KirJoh89 Aika hyvät tulokset minusta! Viitearvot ovat kokonaismäärässä >39 miljoonaa ja liikkuvissa >32 prosenttia eli kirkkaasti yli viitearvojen :) Meillä oli viime inssissä kokonaismäärä 122milj ja liikkuvia 42% ja nämä olivat kuulemma hyvät arvot. Teillähän on vielä enemmän liikkuvia kuin meillä oli eli hyvältä kuulostaa :)
 
  • Tykkää
Reactions: KirJoh89
vierailija
Joku täällä nosti aiemmin keskusteluun koronan vaikutukset raskauteen/ yrittämiseen. Silloin vielä itse ajattelin, että en olisi rokotetta ottamassa, kun oli ohjeena se parin kuukauden ehkäisyn käyttö rokotteen jälkeen. Nythän tuo ohje on poistunut kokonaan eli rokotuksen jälkeen ei ole tarvetta käyttää ehkäisyä. Lisäksi olen jonkun verran lukenut nyt juttuja, että raskaana olevat (tietyillä viikoilla) olisivat koronan riskiryhmää, koska korona ilmeisesti voi altistaa ennenaikaiselle synnytykselle. Nyt vielä luin sitten, että ainakin HUS:n alueella sairaalahoitoon ja teholle on päätynyt enenevässä määrin raskaana olevia ja vasta synnyttäneitä.

Kaikkinensa olen nyt siis toisin sanoen aika päästäni pyörällä, että miten tämän koronatilanteen kanssa tulisi toimia ja kannattaako se rokote kuitenkin ottaa. Minkälaisia ajatuksia teillä muilla on?
Luin varmaan saman uutisen. Luin myös mitä jenkeissä ja briteissä suositellaan. Ja kummassakaan ei suositella rutiininomaista rokottamista. Jos raskaana olevalla on vakavaan koronaan altistavia muita tekijöitä, tai altistuu jatkuvasti, voi rokotetta harkita. Paljon korostetaan omaa valintaa koska tietoa riskeistä ei ole.

Omast tilanteesta : negatiivinen testitulos tuli. Uusien korona uutisten myötä mietin että pitäisikö taas lykätä. Totesin myös että ei ehkä kuitenkaan kannata, ei tässä aikaa ole loputtomiin. Seuraavaa inseminaatio kohti...
 
  • Tykkää
Reactions: jennie_
@petronella09 mulla aina oviksesta menkkoihin asti runsas valkovuoto. Niin myös tässä kierrossa. Edellisessä tärppikierrossa viikko oviksesta maha meni kovalle, nyt sit taas päinvastaiseen suuntaan. Et ota näistä sit selvää..

Menkkamainen olo ja jännittää että vahvistuuko viivat vai ei. Huomenna ois virallinen menkkojen alkamispäivä. Yllättävän rauhallinen kuitenkin olo vaikka jännittääkin. Ehkä mun hokema mantra että kaikki menee miten menee, on jotenkin auttanut. Eihän tässä voi kuin odottaa.
 
  • Tykkää
Reactions: Bubbu ja KirJoh89
@chili_ joo aamulla tein rfsu:n. Ihan samanmoinen haalura kuin edeltävänä päivänä. Tosin unohdin et kävin vessassa aamuyöstä eli rakkoaika n.2h huomenna aamusta sit pc jolloin hyvä vertailla eilisen samaiseen merkkiin. Oon nyt aatellu pysyä siinä 1 testi päivässä tahdissa kunnes/jos uskaltaudun tekemään digin ja saisin isompia viikkoja siihen.
Varmasti tosi hyvä idea ja hienoa tahdonvoimaa! :D Tsemppiä testailuun!
 
Moi,
mulle voi päivitellä listaan kp 4/30

Onnea kaikille plussille ja halit kaikille, jotka joutunu pettymään ja jatkamaan uusiin kiertoihin! ❤

Mäkin alan pikku hiljaa palailemaan tänne tauon jälkeen.

Tää vuosi on ollut nyt vaan huhtikuun IVF odottelua ja siks en oo täälläkään kauheesti käynyt eli koska ns uskoa luomuonnistumiseen ei oo niin oon koittanut keskittyä pari kk kaikkeen muuhun kuin tähän lapsiasiaan.

Paljon uusia tullut tänne myös mukaan eli moikka kaikille!

Pikana kertaus omasta taustasta eli reilu vuosi yritystä, tulin mukaan tänne jo vauva 2020 ryhmään ja sit tietty tänne -21 ja jännityksellä katotaan siirrytäänkö vielä vuoden -22 ryhmään. Toivottavasti ei!

Marraskuussa 2020 päästiin kunnalliselle hoitoihin (mulla endo ja selittämätön lapsettomuus, miehellä kaikki ok) ja joulukuussa oli eka inssi josta ei raskauduttu ja päätettiin siirtyä suoraan IVF jonoon ja nyt tämän kierron jälkeen olisi aika IVF kierron. Jännittää ja pelottaa sikana!
 
En tiedä onko kaikki hyvin pikkuisella. Digi näytti edelleen 2-3. Sain saman jo viikko sitten. Pitäisi varmaan olla jo +3. Ajattelin että pyydän neuvolasta labroja. Jos ei mulla nouse raskaushormooni tarpeeksi. Nyt on RV 4+6.
Jos on vasta rv 4+6, niin ei pitäisi digissä varmaan vielä 3+ näkyäkään. Itse sain sen esikoisen aikaan rv 5+2.. Mistä lasket raskausviikot ja dpo:t? Dpo 20 sain aamupissasta tasavahvat liuskaan, teitkö nyt liuskatestiä samalla? Hurjasti tsemppiä :love:
 
Jos on vasta rv 4+6, niin ei pitäisi digissä varmaan vielä 3+ näkyäkään. Itse sain sen esikoisen aikaan rv 5+2.. Mistä lasket raskausviikot ja dpo:t? Dpo 20 sain aamupissasta tasavahvat liuskaan, teitkö nyt liuskatestiä samalla? Hurjasti tsemppiä
Neuvolan hoitaja laskiviikot eli nyt on 4+6. Tarkkaa Dpo ta en tiedä kun en tikuttanut. Mutta oireet ja se kun ei olla sen jälkeen harrastettu seksiä. Muutto stressi niin kova ettei jaksettu. Eli hedelmöittyminen on ollut tapahtunut n. 8.2. nyt ei ollut enää tikkutestejä mulla jäljellä. Eilisestä illasta lähtien on ollut alavatsassa kipua. Stressi tietysti vaikuttanut pelkään niin keskenmenoa
 
V A U V A 2021

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi PUNAISELLA Ilmoitathan
PUNAISELLA päivityksesi, jotka haluat listaan.
Lista päivitetään kerran päivässä. Kuka vain voi päivittää listan, vaihdellaan vuoroa : )

★★★★★★★★★★★★★★★★★

3.3.2021 Keskiviikko

Nimi ★ yritys aloitettu ★ monesko lapsi ★

Zanma,ya 10/16, 1.lapsi
Persikka123, ya 5/17, 1.lapsi
Myytta, ya 12/17, 2.lapsi
Haaveilija-31, ya 5/18, 4.lapsi
Hipposka, ya 8/18, 1. lapsi
Malia, ya 8/18, 1. lapsi
+ Kikkakolmas, ya 8/18, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
+ Mohan, ya 9/18, 1. lapsi
+ Amadecasa, ya 9/18, 2. lapsi
Sabs, ya 9/18, 1.lapsi
+ Hope91, ya 10/18, 1.lapsi
Keisarinna85, ya 10/18, 4.lapsi
+ haaveistatotta, ya 11/18, 3 lapsi
Futurmama, ya 1/19, 1. lapsi
+ Jjenn, ya 1/19, 1.lapsi
Minttuni, ya 2/19, 1.lapsi
Hennuliini86, ya 5/19, 6. lapsi (miehen 1. lapsi)
+ Titi-Love, ya 5/19, 2. lapsi
+ Kasikuus, ya 5/19, 4.lapsi (miehen 1.lapsi)
Kirjoh89, ya 6/19, 1.lapsi
lulube, ya 6/19 , 1.lapsi
+ Helmiii, ya 7/19, 1.lapsi
+ Eliana, ya 7/19, 1.lapsi.
Ilona Eloisa, ya 7/19, 1.lapsi
Eeva650, ya 7/19, 2. lapsi (miehen 1.lapsi)
Taikinatonttu, ya 7/19, 1.lapsi
Millimetrii, ya 8/19, 1. lapsi
+ Mirella92, ya 8/19, 1.lapsi
Minouche, ya 8/19, 1.lapsi
Töppönen_, ya 9/19, 4.lapsi
Masu90, ya 9/19, 3.lapsi
+ Shibali, ya 9/19, 1. lapsi
illusia_, ya 9/19, 1.lapsi
+ Deneb, ya 10/19, 1.lapsi
+ Mimmi92, ya 10/19, 4.lapsi
+ Enerisa3, ya 10/19, 1. lapsi
+ Napsunen, ya 10/19, 2.lapsi
Zennuli, ya 11/19, 2.lapsi
Krippis, ya 11/19, 1.lapsi
Piipaa93, ya 11/19, 1. lapsi
+ Matilda!, ya 12/19, 2. lapsi
+ Masunen, ya 12/19, 1. lapsi
+ Jusperi, 12/19, 1.lapsi
+ Lilmi89, 12/19, 2.lapsi
Hamsteri20, ya 12/19, 1. lapsi
Kurkumainen ya 1/20, 1.lapsi
Sinisilmät, ya 1/20, 1.lapsi
+ mandariinilohko, ya 1/20, 2.lapsi
Bellaella22050909 ya 2/20, 2.lapsi
+ Vesinokkaeläin, ya 2/20, 2.lapsi
+ Riama, ya 2/20, 2.lapsi
+ Lilje ya 2/20, 2. lapsi
+ Brunet82, ya 2/20, 4.lapsi
+ Päärynä5, 3/20, 4.lapsi
+ Mysteerio, 3/20, 2.lapsi
Wanti, ya 3/20, 7.lapsi
+ Uudarimama, ya 3/20, 2. lapsi
Mans115, ya 3/20, 2.lapsi
+ Elviira86, ya 3/20, 2.lapsi
+ Rimaleli ya 3/20, 2. lapsi
Mamtobe ya 3/20, 1. lapsi
+Mäyh, ya 3/20, 1.lapsi
+Chai89, ya 3/20, 2.lapsi
+ Luumumuumi, ya 3/20, 1. lapsi
Spekulaattori82, ya 4/20, 3. lapsi
Petronella09, ya 4/20, 5.lapsi
+ Bebe2021, ya 4/20 , 3.lapsi
+ Puolu, ya 4/20, 3. lapsi
Iinanen, ya 4/20, 2.lapsi
+ Lillanna, ya 4/20, 3.lapsi
+ Santso, ya 4/20, 2. lapsi
Esba, ya 4/20, 2.lapsi
+ 3milia, ya 4/20, 1.lapsi
+ Pioni89, ya 4/20, 1.lapsi
+ Tiukuliina89, ya 4/20, 6.lapsi
+ Nokare, ya 4/20, 1.lapsi
Wbä, ya 4/20, 3.lapsi
Goodway, ya 4/20, 1.lapsi (miehen 3.lapsi)
+ Paatuska, ya 4/20, 1.lapsi
Äitimamino, ya 5/20, 4.lapsi
+ Hannaah, ya 5/20, 3.lapsi
lovecoco, ya 5/20, 1.lapsi
+ Sofia90, ya 5/20, 2.lapsi
Vohvelitohveli, ya 5/20, 1.lapsi
+ Melissa86, ya 5/20, 2.lapsi
+ -Lounatuuli-, ya 5/20, 1.lapsi
Iinesankka82 ya 5/20, 2.lapsi
+ Mansikka3, ya 5/20, 3.lapsi
+ Rougemoux ya 5/20 2.lapsi
+ Rust ya 5/20, 2.lapsi
+ helmikorvakoru, ya 6/20, 1. lapsi
+ pikkumyyläine, ya 6/20, 1.lapsi
+ Pumpuli1, ya 6/20, 1.lapsi
Syyskuu-08, ya 6/20, 3. lapsi
+ Aniaj, ya 6/20, 3.lapsi
+Tiukuna, ya 6/20, 1. lapsi
+kakkulapio, ya 6/20, 1.lapsi
Haavekuvia, ya 6/20, 2. lapsi
Toive23, ya 6/20
innap, ya 7/20, 2.lapsi
+ Heemilia, ya 7/20, 4.lapsi
+ AnnMariii, ya 7/20, 2.lapsi
+ Nipsuneiti83, ya 7/20, 3.lapsi
Pandanen, ya 7/20, 2.lapsi
+ Hermitcrab, ya 7/20, 1.lapsi
+ Kansallisrotta, ya 7/20, 1. lapsi
+ Coguine, ya 7/20, 2. lapsi
Ewa87, ya 7/20, 2. lapsi (miehen 1. lapsi)
+ Rubikinkuutio, ya 8/20, 3.lapsi
+ nobelius, ya 8/20, 3.lapsi (miehen 4.lapsi)
kaaliperhonen, ya 8/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
SS, ya 8/20, 4. lapsi (miehen 1. lapsi)
Bb-8, ya 8/20, 3.lapsi
Huumis, ya 8/20, 2. lapsi
+ Hisulius/ ya 8/20 / 2.lapsi
Soffia29 ya 8/20, 1. lapsi
+ 5xäiti, ya 08/20, 6. lapsi
+ Inkivilla, ya 09/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)
+Liljannuppu, ya 9/20, 2. lapsi
Suhveli, ya 9/20, 4. lapsi
Opiskelijamimmi, ya 9/20, 1. lapsi
SannuB, ya 9/20, 2. lapsi
+Tuttelituu, ya 9/20, 3. lapsi
Meemuli, ya 9/20, 1.lapsi
+ Lillium, 9/20, 3. lapsi
+ Elviira32 ya 9/20, 3. Lapsi
+ Nuorena äidiksi, ya 10/20, 1.lapsi
Henkkuliini, ya 10/20, 2.lapsi
Lilaaa, ya 10/20, 2.lapsi
Chili,ya 10/20, 3.lapsi
+ Talvilintu, ya 10/20, 2. lapsi
Mansikka_maanantai, ya 10/20, 1. lapsi
SandraB, ya 10/20, 2. lapsi
+ Kimallus, ya 10/20
Toivojatintti, ya 10/20, 2. lapsi
+ Loree, ya 11/20, 1.lapsi
+ Satsuma_, ya 11/20. 2 lapsi
+ Rosmarin, ya 11/20, 3.lapsi
Daisy01, ya 11/20
Lavender_,ya 12/20
Nuunuu-84, ya 12/20
+ Huuma 40+,ya 12/20
Samppa40,ya 12/20, 3.lapsi (miehen 1. lapsi )
Scarletta, ya 12/20, 1.lapsi
Sdff, ya 1/21, 2.lapsi
+ Liilja, ya 1/21, 3.lapsi
Toiveikas1992, ya 01/21, 1.lapsi
Jennie_, ya 2/21, 1.lapsi
Neitperhoinen, ya 2/21, 5.lapsi
Äitionnellinen ,ya 2/21? 3. lapsi
Hulda_84 ,ya 2/21? 3. lapsi
Marsku88 ,ya 2/21, 3. lapsi
Alocasia,ya 2/21, 2. lapsi

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Nimi ★ Kiertopäivä ★

Wanti.........................kp 59/35-48
Toivojatintti............kp 58/31
Toive23.......................kp 52/27
Neitperhoinen...............kp 49/30-31
Daisy01...............................kp 35/34
Iinesankka......................kp 33/28-31
Lavender_...................kp 27/25
Spekulaattori82......kp 27/28-36
Nuunuu-84..................kp 26/30
Suhveli...........................kp 25/27
Hulda_84....................kp 25/26-30
Petronella09............kp 21/25
SandraB.....................kp 20/26
Marsku88..................kp 20/?
Persikka123.............kp 20/33
Alocasia....................kp 19/?
Iinanen......................kp 16/23-24
Mamtobe................kp 16/28
Chili_..........................kp 16/28-29
Toiveikas1992.....kp 14/28-36
Jennie_................kp 9/31?
Minttuni................kp 9/25
Kirjoh89...............kp 7/28
Ewa87...................kp 5/28
Scarletta.............kp 4/27
Sinisilmät......…kp4/30
Krippis..............................kp 1/22-24
Meemuli........................kp 1/35-43
★★★★★★★★★★★★★★★★★

Toive23...........................dpo 39
Wanti.............................dpo 38
Äitionnellinen........dpo 24
Iinesankka82….........dpo 15
Nuunuu-84......dpo 13
Daisy01.............dpo 12
Hulda_84........dpo 11
Iinanen..............dpo 6
SandraB........dpo 5
Chili_..........dpo 3

★★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: minttuni
https://aijaa.com/genozu

Jaa-a. Ylempi pc toissapäivänä dpo13 (kuivana) ja alempi tänään dpo15. Eipä noissa näytä oikein eroa olevan. Näinköhän tämä päättyy jo alkuunsa.. voispa vaan pikakelata vaikka kuukauden päähän niin tietäisi onko toivoa. Piinaava odotus jatkuu.
Ootko ajatellut testata Digi testiä. Se kertoo aika hyvin missä mennään. Tsemppiä sinne. Toivotaan että vaan hitaasti raskaushormooni nousee. Mä piinailen täällä oman raskauden kanssa. Onko menossa kesken vai mitä tää on. Toisaalta ei ole mitään vuotoa niin se on hyvä merkki. Testaan seuraavan kerran vasta viikonloppuna. Nyt vaan koitan olla stressaamatta.
 
  • Tykkää
Reactions: tokkurainen
Ootko ajatellut testata Digi testiä. Se kertoo aika hyvin missä mennään. Tsemppiä sinne. Toivotaan että vaan hitaasti raskaushormooni nousee. Mä piinailen täällä oman raskauden kanssa. Onko menossa kesken vai mitä tää on. Toisaalta ei ole mitään vuotoa niin se on hyvä merkki. Testaan seuraavan kerran vasta viikonloppuna. Nyt vaan koitan olla stressaamatta.
Joo huomenna ehkä uskaltaudun digin tekemään. Yritetään olla stressaamatta ja toivotaan että molemmilla kaikki hyvin peloista huolimatta :)
 
vierailija
En tiedä onko kaikki hyvin pikkuisella. Digi näytti edelleen 2-3. Sain saman jo viikko sitten. Pitäisi varmaan olla jo +3. Ajattelin että pyydän neuvolasta labroja. Jos ei mulla nouse raskaushormooni tarpeeksi. Nyt on RV 4+6.
Reippaasti 5+ jälkeen kannattaa vasta se digi tehdä jos haluaa 3+. Kaikilla erittyy hcg eri tavalla virtsaan.
Ja om tapauksia joilla ei koskaan tullut 3+ vaikka rv7+ ultrassa kaikki hyvin. Digit aina vaan 2-3.
 

Yhteistyössä