Toiveissa vauva 2021

@Shibali Oireita on tosiaan melkoisen vaikea seurailla, kun tuntuu, että oireilee milloin missäkin vaiheessa. Pakko myöntää, että itsekin seurailen oloja, vaikka olen itselleni luvannut ottaa rauhallisesti. Olen epäonnistunut tässä niin pahasti. Piinailen edelleen, kuukautiset eivät ole vielä alkaneet.
Tänä aamuna pc raskaustestissä viivanpaikka tai jotain sellaista, kun väriä en erottanut. Alavatsa alkanut särkemään entistä enemmän ja hieman myös alaselkä kipuilee. Taitaa olla turha enää muuta odotella, kuin alkavia kuukautisia. Jos ei huomenna kuukautiset ole jostain kumman suystä alkaneet, niin mahdollisesti teen sitten tuon pcn toisen tikkutestin.
 
Piti vielä kirjoittaa seksistä, kun täällä puhuttu siitä aika paljon.
Mieheni ei aikaa katso, välillä nähdään lounastauolla kotona, eikä siihen todellakaan liity syöminen millään tavalla. Tai no, voihan sitä siksikin kutsua.;) Kellon ajalla ei ole väliä.:p
Eilen illalla harrastimme seksiä (takaa päin, jos tämä vaikuttaisi jollakin tapaa) ja olen tänään pohtinut myös sitä, että onko tämä eilinen sessio voinut aiheuttaa tämänpäivän kipuilua, voiko se siis olla osa syy näihin oloihin?
Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia/mielipiteitä tästä, kuka harrastaa yhdyntää ovukaation jälkeen tai lähellä seuraavan kierron alkua. Onko siitä seurannut jotain? Vai pidättäydyttekö ja odotatte? Olen jopa miettinyt pidättäytymistä, mutta silloin tuntuisi, että yhdyntä on vain vauvan tekoa varten.:unsure:
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mirella92 ja 3milia
Taustahiippari
Ensimmäiseksi, olen niin pahoillani @Loree :( en osaa edes kuvitella, miltä susta tuntuu nyt. Voimia <3

Sitten vähän omaa napaa, kun on pakko kysyä... Tuleeko apteekin omaan testiin herkästi viivanpaikkoja? Tein ko. testin perjantaina ja sunnuntaina ja molemmilla kerroilla testiin tuli hyvin haalea viiva alle 10 min testin teosta. Kuivuessaan sekä kontrolli- että testiviiva haalistuivat selkeästi. Clearblue ei näyttänyt mitään maanantaina.

Mulla on ollut menkat viimeksi joulukuussa ja nekin lääkkeillä, eli kiertoa ei todennäköisesti ole. Mulla siis PCOS. Yksi - 17 lapsi kuitenkin löytyy. Hän sai alkunsa 5,5 vuoden yrityksen jälkeen.

Häiritsevintä on, että mulla on tissit kipuillut melkein 2 viikkoa, väsyttää kivasti ja viime torstaina tuli yhtenä päivänä paperiin punertavaa, kun pyyhin. Samoja oireita oli tästä ekastakin lapsesta, ajattelin että menkat alkaa mut se tais olla kiinnitymisvuotoa tai jotain. Seksiä meillä oli viimeksi pari vko sitten.

Onko kenelläkään samanlaista tarinaa? Noi apteekin testit kummastuttaa, kun en aiemmin ole saanut viivanpaikkaakaan.
 
Aamuseksi heti herättyä lusikassa on ihanaa! Harmi, ettei sitä enää oikein nyt lapsiarjessa ole mahdollista saada. Meilläkin menee iltatouhuiksi nämä, ja nekin niin sovitusti. Mitään spontaania ei enää vauvan tultua ole. Makuuhuoneessa emme voi seksiä harrastaa, koska vauva nukkuu siellä. Meillä vielä ehkäisy käytössä, ja kyllä se kumi vaan vie kanssa niin paljon sitä spontaaniutta ja sitä jotain siitä seksistä. Aina tulee se hemmetin ”oota mä laitan kumin” -hetki kesken parhaiden puuhien :( mutta meillä kyllä seksi myös tollasena etukäteen sovittuna ”tänään illalla saunan jälkeen kun lapsi nukkuu” on silti tosi toimivaa.
 
Laitanpa omankin alkukierron käyrän:


Hauska tuo 7 päivän suora. Tässä kierrossa olen mitannut oikeaoppisesti hyvin samaan aikaan aamusta ennen sängystä nousua. Erot on hyvin saman kaltaisia kuin viime kuussa, jolloin raahustin vessaan ennen lämmön mittausta. Ei siis omalla kohdalla vaikuta olevan niin nuukaa, kunhan olosuhteet on kerrasta toiseen samanlaiset.
 
Täällä ovistesti tummempi kuin eilen. Saas nähdä onko plussa tänään illasta vai huomenna vai ylihuomenna :D En nyt hirveästi jaksa innostua asiasta ja aattelin, et nyt jään vaan odottelee oviskipuja ja lämmönlaskua :) Eikai tässä enää tarvii testailla.
Mies yllätti eilen ja kysy, et no millos on taas the hetki. Tokasin vaan, et taidan tällä kertaa pitää sen omana tietona, niin ei tartte hänen ressata. Se oli hälle ok, mut sit alko kuitenkin vähän ajan päästä tähän tyyliin "sulla kun on aina menkat ollut vapaa vkl:na, ni siitä n. vaja 2vko-2vko eteenpäin, kun lapset menee taas isälleen, ni sulla on ovis. Eli tästä voin päätellä, et se on viimeistään torstaina" .. No mitäpä tähän muuta sanomaan, kuin että aika hyvin tuo tuntuu nykyään olevan perillä mun kierrosta ja aika nappiin se osaa veikata :ROFLMAO::LOL:
 
Otan osaa menetykseen @Loree .
Näyttää hyvin vahvistuvan @Sofia90 ,toivotaan,että pysyy matkassa. Onnea.

ON. Ei vielä menkat alkanu ja semmosia tuntemuksia kuin oviksen jälkeen usein ollut. Koko päivän nippailua oikealta puolelta ja aamulla oli yhtäkkiä tullut kuvotusolo, joka meni melko nopeasti ohi. En oo tänään testannu. Pitää mennä testi kauppaan ja huomenna voisin testata, mikäli siihen on aihetta.
 
Heips!
Oon jo pitkään täältä sivusta tätä ryhmää lukenu mut nyt haluaisin kovasti päästä mukaan teijän mahtavan oloseen porukkaan. Ihana huomata kuinka hyvin tuette toisianne
On: meillä on nyt varsinaisesti vasta toinen yrityskierto menossa kun keskelle sattu yks kierto missä oli just ovilaation aikoihin pakko käyttää kaks viikkoo ehkäsyä tai pidättäytyä, joten vielä mennään rennosti.. reippaasti talletteluja kierron puolivälin paikkeilla ja molemmin puolin odotetusta ovulaatiosta. Ei mitään tikutteluja vielä tässä vaiheessa.. Mun ensimmäistä lasta ja miehen kolmatta siis yritetään

Haluisinkin tietää miten teillä muilla ovulastio sattuu oireisiin nähden.. nyt kolmatta päivää itellä menkkajomotuksen olosta jomottelua, pohdin vaan et oliskohan ovulaatio vasta tulossa vai mennytkin jo
 
Kp 4n mietteitä, taas ollu fiilis, että kuinka sitä ees uskaltaa yrittää raskautumista. Kemiallisia ja keskenmenoja. Toki ollu myös fiilis et nyt tää on se meidän kierto, et tästä tärppää ja saadaan horoskoopiltaan kalat vauva perheeseen(sit olis 2x kalat ja 2x vaaka , aikoinaan haaveilin vaaka lapsesta, ennen ku ees lapsia suunnittelin, ja yllärinä vaaka lapsi tulikin.) Mutta totuushan se on ettei oikeesti ees uskalla kauheesti haaveillakaan. Pettyy vaan. Uskon kyllä, että joku kierto on se meidän vuoro. Mutta kun ei uskalla positiivisesta testistäkään kauheesti iloita, ku sitten on se keskenmenon pelko.
Ollut kyllä kipeät menkat, ero normaaleihin menkkoihin huomattava, tällee kp 4 yleensä pärjää ilman sidettä,mutta tänää ei ois tullu kyseeseen. Holahtelee vaan. Ja tämä tuo mieleen kun joulukuussa pelkäsin että kuolen tyyliin verenhukkaan keskenmenovuodoissa, kun oli se melkein 5tuntia kestänyt jäätävä verenvuoto, kuin saavista ois kaadettu. Ja se humina päässä sen jälkeen, joka johtui verenhukasta. Sillon lupasin itselleni etten kyllä enää ees yritä lasta ku, se kokemus oli niin kamala.
Mutta silti mä haluan vielä yrittää. Vielä kerran ees. Nää kemiallisetkin syö kyllä ihmistä. Vaikka toisaalta ajattelee että kovasti se raskaus yrittää ainakin alkaa.
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa mukaan keskusteluun @Mamtobe ! :love:

@Loree myötäelämistä täältäkin ja iso virtuaali halaus <3

ON: Nyt seuraa menkkavuotoanalyysiä. Sisältää tarkkaa kuvailua, joten jos syötte jotain parhaillaan niin skipatkaa seuraava osio. :D Nimittäin tein sellaisen huomion, että terolutkierroilla vuoto on koostumukseltaan varsin paksua ja limaista, mutta nyt tyrniöljykierrolla vuoto on ihan silkkaa verta kuin mistä tahansa haavasta. Nuorempana oli paljon hyytymiä, mutta nyt sellaisia enää harvemmin on. :unsure:
 
@Loree Paljon voimia! :cry:

Tänään en ovista testaillut kun oli eilen sen verran haaleaa viivaa vielä. Huomenna uutta testiä ja täytyy joka aamu alkaa sitä seuraamaan. Ohjeissa sanotaan että klo 10 eteenpäin kannattais tehä testi, mut ite ainakin tehnyt heti herättyä. Mihin aikoihin muut testailee ovista? :unsure:
 
  • Tykkää
Reactions: minttuni
@Loree Paljon voimia!

Tänään en ovista testaillut kun oli eilen sen verran haaleaa viivaa vielä. Huomenna uutta testiä ja täytyy joka aamu alkaa sitä seuraamaan. Ohjeissa sanotaan että klo 10 eteenpäin kannattais tehä testi, mut ite ainakin tehnyt heti herättyä. Mihin aikoihin muut testailee ovista?
Pakko tehdä heti herättyä aamulla kun ei mulla muuten tuu pidättettyä useampaa tuntia ja juon paljon vettäkin. Kokeilin nyt yhden testin eilen iltapäivällä kun aamulla sain plussan, mutta oli tosi hailakka viiva. Tänään aamulla vielä vahvempi kuin eilen aamulla, joten kaikki juomiset ja pissalla ramppaamiset vaikuttaa kyllä testiin.
 
Tervetuloa mukaan keskusteluun @Mamtobe !

@Loree myötäelämistä täältäkin ja iso virtuaali halaus <3

ON: Nyt seuraa menkkavuotoanalyysiä. Sisältää tarkkaa kuvailua, joten jos syötte jotain parhaillaan niin skipatkaa seuraava osio. Nimittäin tein sellaisen huomion, että terolutkierroilla vuoto on koostumukseltaan varsin paksua ja limaista, mutta nyt tyrniöljykierrolla vuoto on ihan silkkaa verta kuin mistä tahansa haavasta. Nuorempana oli paljon hyytymiä, mutta nyt sellaisia enää harvemmin on.
Mistähän tuo paksu limainen vuoto johtuu. Mulla on aina just semmoista. En vuoda juuri ollenkaan ulos muuta kuin vessassa käydessä ja silloin tulee just semmosta paksuhkoa verilimaa vaan pönttöön.

Olkaa hyvä myös tästä kuvailusta:LOL:
 
  • Tykkää
Reactions: Hipposka
Täällä taitaa kierto lyhentyä ja menkat alkaa muutaman päivän sisään:confused: Dpo10 tänään ja äsken tuli eka sellasta ihan beigeä vv:tä ja sit pyyhittäessä ihan vähän sellasta vaaleanpunertavaa verta. Aina kyllä alkanut tiputella sellasta ihan tummaa vanhaa verta aikaisintaan 2-3 päivää ennen menkkoja, mutta kaipa sekin voi vaihdella:rolleyes: Nyt siis ootin la-su alkavaks.
 
VAUVA 2021 ❤

Jos haluat listalle, ilmoitathan tietosi punaisella!

★★★★★★★★★★★★★★★★★

27.5.2020

Nimi yritys aloitettu monesko lapsi


Persikka123, ya 5/17, 1.lapsi
Hipposka, ya 8/18, 1. lapsi
Malia, ya 8/18, 1. lapsi
Mohan, ya 9/18, 1. lapsi
Hope91, ya 10/18, 1.lapsi
Keisarinna85, ya 10/18, 4.lapsi
Futurmama, ya 1/19, 1. lapsi
Jjenn, ya 1/19, 1.lapsi
Vindy, ya 1/19, 2. lapsi
Minttuni, ya 2/19, 1.lapsi
Pampula3, ya 4/19, 3.lapsi
Kasikuus, ya 05/19, 4.lapsi (miehen 1.lapsi)
Kirjoh89, ya 6/19, 1.lapsi
Alinna86, ya 6/19, 3.lapsi (miehen 1.lapsi)
lulube, ya 6/19 , 1.lapsi
+ Helmiii, ya 7/19, 1.lapsi
+ Eliana, ya 7/19, 1.lapsi.
Ilona Eloisa, ya 7/19, 1.lapsi
Eeva650, ya 7/19, 2. lapsi (miehen 1.lapsi)
Millimetrii, ya 8/19, 1. lapsi
Mirella92, ya 8/19, 1.lapsi
Töppönen_, ya 9/19, 4.lapsi
Masu90, ya 9/19, 3.lapsi
Shibali, ya 9/19, 1. lapsi
illusia_, ya 9/19, 1.lapsi
Mimmi92, ya 10/19, 4.lapsi
Mariija_, ya 10/19, 1.lapsi
Enerisa3, ya 10/19, 1. lapsi
Ananas90, ya 10/19, 4. lapsi
Napsunen, ya 10/19, 2.lapsi
Piipaa93, ya 11/19, 1.lapsi
+ Zennuli, ya 11/19, 2.lapsi
Matilda!, ya 12/19, 2. lapsi
+ Masunen, ya 12/19, 1. lapsi
+ Jusperi, 12/19, 1.lapsi
+ Lilmi89, 12/19, 2.lapsi
Kurkumainen ya 1/20, 1.lapsi
Sinisilmät, ya 01/20, 1.lapsi
Bellaella22050909 ya 2/20, 2.lapsi
+ Vesinokkaeläin, ya 2/20, 2.lapsi
Loree, ya 2/20, 1.lapsi
+ Riama, ya 2/20, 2.lapsi
+ Lilje ya 2/20, 2. lapsi
Brunet82, ya 2/20, 4.lapsi
Päärynä5, 3/20, 4.lapsi
Mysteerio, 3/20, 2.lapsi
Wanti, ya 3/20, 7.lapsi
+ Uudarimama, ya 3/20, 2. lapsi
Mans115, ya 3/20, 2.lapsi
+ Elviira86, ya 3/20, 2.lapsi
Rimaleli ya 3/20, 2. lapsi
+ Bebe2021, ya 4/20 , 3.lapsi
Puolu, ya 4/20, 3. lapsi
Lillanna, ya 4/20, 3.lapsi
Santso, ya 4/20, 2. lapsi
Esba, ya 4/20, 2.lapsi
3milia, ya 4/20, 1.lapsi
Pioni89, ya 4/20, 1.lapsi
Tiukuliina89, ya 4/20, 6.lapsi
Hopeanuoli, ya 4/20, 1.lapsi
Äitimamino, ya 5/20, 4.lapsi
Hannaah, ya 5/20, 3.lapsi
lovecoco, ya 5/20, 1.lapsi
Sofia90, ya 5/20, 2.lapsi
Vohvelitohveli, ya 5/20, 1.lapsi
Tiukuna, ya 6-7/20, 1.lapsi
kolava / ya 7/20 / 2. lapsi (miehen 4.lapsi)
innap, ya 7/20, 2.lapsi
Rubikinkuutio, ya 8/20, 3.lapsi
nobelius, ya 8/20, 3.lapsi (miehen 4.lapsi)
kaaliperhonen, ya 8/20, 4.lapsi (miehen 2.lapsi)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Nimi Kiertopäivä


Matilda!.......................kp 70/?
Rimaleli.......................kp 46/30
Wanti......................kp 36/34-48
Jjenn...............................kp 34/29-33
Shibali................................kp 29/24-30
Mirella92....................kp 28/28
Millimetrii...................kp 28/27-29
Sofia90.........................kp 27/27-28
Piipaa93....................kp 26/26-28
3milia.....................kp 25/26-28
Hopeanuoli................kp 24/22-24
Keisarinna85..............kp 23/24-27
Minouche...................... kp 22/23
Mimmi92..................kp 22/26-30
Eliana...............................kp 21/31-38
Enerisa3.....................kp 21/28-32
Eeva650.........................kp 20/28-42
Mysteerio...................kp 19/30
Pampula3.......................kp 16/22-26
Haaveilija93....................kp 16/?
Sinisilmät.........................kp 15/28-29
Hannaah................................kp 14/?
Töppönen_.........................kp 13/26
Alinna86.........................kp 13/28
Äitimamino................kp 13/27-28
Kasikuus........................kp 12/27-28
Lillanna.............................kp 11/28-42
Tiukuliina89....................kp 10/30
Mariija_.......................kp 9/32-43
Vindy...................kp 9/29-33
lulube..............................kp 8/29
Futurmama.....................kp 8/29-34
Brunet82....................kp 8/26-28
minttuni...........................kp 7/26
Puolu.......................kp 7/30-32
Hipposka......................kp 5/29-32
Ananas90.....................kp 5/25-26
bellaella22050909.............kp 5/23
Napsunen.....................kp 5/35-45
Titi-Love....................kp 5/28-30
Persikka123.....................kp 5/32-35
Kirjoh89.....................kp 1/28

★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Piinailijat:


Sofia90.............................dpo 15
Jjenn...............................dpo 15
Keisarinna85.................dpo 13-14
Mirella92........................dpo 13
Hopeanuoli...................dpo 13
3milia...................................dpo 11
Shibali..................................dpo 9
Minouche..........................dpo 8
Pampula3........................dpo 6
Mysteerio........................dpo 5
mimmi92........................dpo 4
Sinisilmät..........................dpo 2
Töppönen_......................dpo 1
Alinna86.............................dpo 1

★★★★★★★★★★★★★★★★★★
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: minttuni

Yhteistyössä