.

@Maya123 voi ei, pahoittelut ja paljon jaksamista :love:

Mulla alkoi sitten vuoto eilen illalla eli nyt yrittämään 2020 vuoden vauvaa. En oo ollut kova kirjoittelemaan täällä mutta kaikki jutut oon kyllä aina lukenut ja on tää vaan ollut mahtava tsemppi ryhmä :love: toivotaan että te loput saisitte plussan vielä tässä kierrossa mut jo ei niin sitten nähdään tuolla 2020 ryhmässä :love:
 
Täällä eletään jännittäviä päiviä! Jotenkin ei yhtään vielä ahdista ajatella miten on käynyt, paljon rauhallisemmin oon ottanut nyt tän odottelun kuin aikaisemmin. Olo on ollut ihan normaali tähän asti, mitä nyt valkovuoto on vieläkin runsasta mikä poikkeaa aikaisemmista kierroista. Tänään kun yskäsin niin tuntui yhtäkkistä repäisevää kipua oikealla alavatsassa ja viisi minuuttia siitä vasenta rintaa alkoi kipunoida vihlaisevasti. Ei muuta raportoitavaa, voi hyvinkin olla ihan normaalia kipuilua tässä vaiheessa kiertoa kun kuukautisiin noin viikko jäljellä. :)
 
Eile illalla iski iha järkyt menkkakivut... tissit edelleen turvoksissa.. hätäsen hätähousuna negan testasin:whistle: toivottavasti tää tissien turpoominen tietäis hyvää.. ei edeltävissä kierroissa ollu..

@Tiana44 pahoittelut:cry: jospa ensi kierto olis teidän sitten:) nähdään 2020 ryhmässä:)
 
Apua kun dpot isonee. Viime yönä näin unta, että olin raskaana ja tuli veristä vuotoa ja silti kaikki hyvin. Mulla tulee kaikki asiat tosi helposti uniin ja useamman kerran oon nähny raskausunia niiden mitään tarkottamatta:cautious:
Huomenna uitan varmaankin ekan testin ja alan valmistautua menkkoihin. Tissit on aivan älyttömän turvoksissa ja kipeet, samoin kun miljoonassa muussa kierrossa.. Päätä on särkeny usein, mutta sekin selittyy pms:llä ja dietillä. Niin kovasti toivon plussaa, silti sellanen the olo puuttuu, että olis tärpänny. Huomenna hammaslääkäriin kartottaan purukaluston vauriot ja sitten alkaa niiden korjaaminen ja torstaina on lääkäri aika minkä sain kun puhuin omalääkärille, ettei ole tärpännyt uudestaan KU:n jälkeen. Sitä vähän huijasin kyllä:D Meillähän oli KU:n jälkeen ehkäisypakon loppumisen jälkeen taukoa yrityksessä ja syyskuussa aloitettiin uudestaan vasta eli nyt yk8, väitin että jatkettiin yritystä heti kesäkuusta asti ku e-pakko loppui:D. Tosin nyt kun on jo huhtikuun puoli väli niin jos jotakin lähetteitä saa lapsettomuuspolille tms niin mitään ei kerkeä tapahtua ennen kesä sulkua, joten tää on periaatteessa vaan hyvin ennakoitua:ROFLMAO:
Tsh arvo (tai joku sellanen kilppariarvo) katottiin ja se oli täydellinen. Jotkain 1.1 tai 1.0. Prolaktiini otettiin myös ja siitä en tiedä oliko hyvä vai huono arvo, eiköhän lääkäri sen kerro myös. Viitearvoissa oli kyllä parikymmentä yli alimman arvon viitteissä muistaakseni. Saatto olla 20-50 yli viitteen alarajan, mutta ei lähellekkään viitteiden puoltaväliä. En tuosta arvosta muutenkaan ole perillä, että mitä se merkitsee. Paitsi jos huitelis ihan pilvissä niin sillon vois olla aivoissa joku kasvain tms eli sitä pelkoa ei ole. Muutkin verikokeet mitä nyt kevllä otettiin oli kyllä huippuluokkaa kaikki. Pitkään ainaan ei ole niin hyviä veriarvoja ollutkaan. Joka kevät käyn labroissa joten vertailukohdetta on:)

Kylläpä tuli pitkä ja hyppivä teksti. Henkisesti alan valmistautuun 2020 ryhmään siirtymiseen vaikka huonoa tekee ajatuskin. En pääse yli siitä, että meille piti tulla 2018 marraskuinen ja nyt ei tule edes 2019vauvaa:cry:
 
  • Tykkää
Reactions: Helmiina1978
Testasiko @lehmätyttö tai @janskusdff uudestaan?
@Tingeli eikö vieläkään vuotoa? On tuo ihmeellistä.
Meillä onkin melkein kaikilla lopuilla ens viikko piinaviikot :love:
Täällä tuli eilen 37v mittarin ja se tuntui elämässä ekaa kertaa kamalalta :ROFLMAO: ehkä juuri tämän asian takia, kun ikä ei ainakaan helpota tätä asiaa...(n) mutta toisaalta on ne vanhemmatkin raskaaksi tulleet. Ensi viikon ajattelin ottaa rennosti lomalla ja keskittyä vain olennaiseen, omaan perheeseeni. Tällä viikolla kävin verikokeissa ja pissakokeissa, ja loman jälkeen lääkäri niiltä osin.
 
@minttu-82 en ole uskaltanut sen viimeisen negan jälkeen :unsure: Nyt kyllä vähän kipee alavatsa että jospa ne menkat sieltä si kumminkin alkaa :poop:
Minulla on maanantaina nuorimmaiseni 3v menee leikkaukseen jos vaan sen takia myöhästyy :unsure: kun stressaan. Kyllä sit testaan jos ei tiistaihin mennessä oo alkanut mutta kun ei halua pettyä
 
Testasiko @lehmätyttö tai @janskusdff uudestaan?
@Tingeli eikö vieläkään vuotoa? On tuo ihmeellistä.
Meillä onkin melkein kaikilla lopuilla ens viikko piinaviikot :love:
Täällä tuli eilen 37v mittarin ja se tuntui elämässä ekaa kertaa kamalalta :ROFLMAO: ehkä juuri tämän asian takia, kun ikä ei ainakaan helpota tätä asiaa...(n) mutta toisaalta on ne vanhemmatkin raskaaksi tulleet. Ensi viikon ajattelin ottaa rennosti lomalla ja keskittyä vain olennaiseen, omaan perheeseeni. Tällä viikolla kävin verikokeissa ja pissakokeissa, ja loman jälkeen lääkäri niiltä osin.
Paljon onnea vähän myöhässä synttäreiden johdosta! :)

Ei ole vuoto vieläkään alkanut..:/ Aamulla taas testataan ja ehkä pitää pikkuhiljaa jo käydä jossain näytillä..
 
@Wintersun joo mulla siis alkaa menkat yleensä dpo12-13, eli luteaali on sen 11-12 päivää. Se voi olla riittävä, mutta pari lisä päivää tuskin tekis ainakaa pahaa.
Nyt tota testiä syynäilin uudestaan ja joku pieni värikertymä on siinä vp:n kohdalla toisessa alareunassa. Siis iiiihan pieni. Toi tuo toivoo, että mitä jos se onki alku jostain. En haluis liikaa toivoo kuen menkat on aina pettymys vaikka ois tyylipuhtaits negoja testannu kymmenen:cry:
Ja pc:llä siis testaan.
 
Mut voi ottaa pois listalta, ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä ja ens vuoden puolelle kun kerännyt itsensä. Tiputtelu alkoi nuoremman leikkauksen jälkeen eli stressi vei ne pois.
Onneksi pian vielä lääkäri ketä ultraa ja katotaan vielä tarkemmin onko ny si kumminkaan kaikki kunnossa... :(
 
Siitäpä onkin virähtänyt tovi kun täällä viimeksi piipahdin/kirjottelin. Liekkö enää tuttuja nimimerkkejä paikalla o_O
Täällä ei olla päästy juurikaan eteenpäin. Lapsettomuustutkimukset jatkuu, ensikäynnillä ollaan vasta käyty siis ja aukiolotutkimukseen odotellaan. Sen aukkarin kanssa vain on käynyt niin, että muutaman kerran jo soiteltu menkkojen alettua aikaa, mutta aina sanotaan, että ei ole aikoja vapaana. Hieman meinaa alkaa usko loppumaan julkiseen terveydenhuoltoon. Sitten ihmetellään, että miksi suomalaiset ei lisäänny (n)o_O:mad: Ikää ei myöskään huomioida millään tapaa :(
Henkisesti älyttömän rankkaa ja kukaan tuttu ei ymmärrä näitä tunteita, eikä tule ymmärtämäänkään ellei ole omalle kohdalle sattunut.
@Wintersun Mitä sulle kuuluu? :)
 

Yhteistyössä