Toimittaja hakee Turusta "viikonloppuperhettä"

Hei!

Olen turkulainen vapaa toimittaja ja hakemassa eron jälkeisiä asumisratkaisuja käsittelevään Kaksplussan juttuuni Turun seudulta perhettä, jossa lasten asuminen on eron jälkeen järjestetty niin, että lähivanhemman luona asuvat lapset tapaavat toista vanhempaansa joka toinen viikonloppu (ja mahdollisesti muita lyhyempiä jaksoja; ei kuitenkaan vuoroviikkomallilla). Jutussa esiintyy myös vuoroviikkoperhe ja pari asiantuntijahaastateltavaa.

Perheen tulisi esiintyä omalla nimellään ja myös kuvassa (jossa pääosassa ovat lapset :). Olisi suotavaa, että lasten vanhempien välit olisivat kohtuulliset, ettei jutussa esiintymisestä synny riitaa. Etävanhemman ei ole pakko osallistua jutuntekoon, jos hän ei halua. Tekstin saa tarkistaa ennen kuin se menee lehteen.

Jos olet etsimäni lähivanhempi tai tiedät perheen, joka voisi sopia tähän, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseeni elina.teerijoki@pp1.inet.fi niin puhutaan asiasta lisää.
 
Tehdäänpä tähän nosto ja se sama korjausliike kuin tuolla uusperhepalstalla, eli myös etävanhempi "kelpaa" haastateltavaksi lähin tietäen, kun haastattelu vain sovitaan niin, että lapset ovat mukana.

Vielä on siis viikonlopputapaava perhe haussa!

Elina Teerijoki
 

Yhteistyössä