Tissistä vierottaminen

Lueskelin noita muita keskusteluja ja aika moni oli kirjottanut niissä että vauvan sai nukkumaan koko yön kun ensin kuunteli huutoa ensimmäisen yön. Onko se huuto loppunu sit ihan seinään ja vauva nukahtanu helposti, siis sillon ensimmäisenä yönä vai onko vauva ollu "puhti pois" ja lopulta nukahtanu? vai nukahtaako lohduttoman nyyhkytyksen jälkeen?

useimmat kun sanovat että "eka huuti esim pari tuntia mut sit nukahti" ni kuulostaa et se nukhataminen kävi sit huutamisen jälkeen aika helpostikin..??

sori sekava teksti mut on vähä kiire ni pitää nopeesti kirjottaa :)

voisko joku laittaa omia kokemuksia. meidän neiti kohta 7kk..eli vinkkejä kaipaan :)
 
Meillä meni aika helposti, itkeskeli noin 20 minuuttia, isä piti sylissä, silitteli ja selitteli että pärjäät kyllä yön ilman maitookin. Mutta olikin jo 11kk tuolloin.

Musta ei kannata antaa huutaa vaan pitää just sylissä tai vähintään silitellä tms. Ja kertoa jo illalla ennen nukkumaanmenoa ettei seuraavana yönä enää saa tissiä, vasta sitten aamulla.
Mahtaa olla lapsesta aika kamalaa jos ei yhtäkkiä saa tissiä yöllä ja kukaan ei edes kerro että miksi saatika yhtään lohduta...
 
Meillä poika vieroitti itsensä vähän niinkuin vahingossa n. 5kk iässä.. :D
Olin silloin tosi väsy kun poika tankkaili pitkän aikaa pitkin yötä joten teimme niin että poika nukkui isänsä kanssa viikon ja mies hoiti yösyötöt pullosta.
Ei meillä mitään itkua ollut vaan siitä poika alkoi nukkumaan läpi yön tyytyväisenä kun masu oli täys.. =)
Ei tainnut minun maito pitää nälkää pois..

Ai, kyse olikin kokonaan yösyötöistä lopettamisesta.. mutta jos aiotte antaa korviketta, niin ei se välttämättä montaa yötä vaadi jos mies pystyy hoitaa öitä.
Ja tietysti päiväruoan määrää nostamalla ei tarvitse yöllä tankkailla.. heräähän sitä itsekin syömään yöllä jos päivällä tulee huonosti syötyä.. ;)
 

Yhteistyössä