Timo Soinilla kielto Perussuomalaisiin vuoteen 2815 saakka

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Soinilla olisi halua tehdä taas jytky, mutta mihin sen tälläkertaa lykkäisi? entisenkää haju ei ole edes kokonaan hälvennyt. Vaikea kuvitella mikä puolue haluisi tieten tahtoen tämmöisen takinkäännön MM miehen, mutta toimittajat ihastui selvästi röhöhörönaurun ja sutkautusten mieheen hillotolppien mies ei kuitenkaan saanut loppupalkintoa SMP postipekan tapaan, kävikö niin todella Soinille että hän ryvettyi myös polittikojen parissa? Puolueista Soinille luonollisesti kävisi mikä tahansa, ehkä uusi omaliike voisi olla paras, eikö Timolle käy NYT vaiko nytille Timo? eikös hän ole pestiksiä myös kokomusväelle ihan pressaa myöten? Joka tapauksessa hän yrittää paluuta ei rahan tautta vaan intohimon paskanpuhumiseen ja taitavaan kusetukseen ,miksei siis torikauppiaaksi?
 
vierailija
Ketään ei kiinnosta persujen aivoton länkytys. Persut käytti oman uskottavuutensa ajat sitten loppuun.
Äläs valehtele siäl. Sun silmissä persuilla ei ole koskaan ollut katu-uskottavuutta. He ei ole koskaan olleet naiveja ja sinisilmäisiä siirtolaisuutta kohtaan. Siellä sun piireissä sellainen epäuskonnollisuus aatetta kohtaan ei missään kohdin ole ollut hyväksyttyä ja uskottavaa.

Ollaan hei kerrankin rehellisiä, kuten Orpo taannoin tokaisi.
 
vierailija
Soinin aikaan persuilla oli vielä jotain poliittista uskottavuutta. Nykyään persut ei ole kuin lauma toinen toistaan tyhmempiä kylähulluja.
Nyt äsken eduskunnassa persut ehdotti, että Suomen pitäisi katkaista sähköpiuhat muihin Pohjoismaihin! Älytöntä.
 

Yhteistyössä