Tilastotietoa kuolemista v:lta 2020. HUOM! Koronavirustautiin kuoli 558 henkilöä, kuolleiden keski-ikä 84 vuotta!

Et taida kovin monta "ikäihmistä" tuntea. Lisäksi määrittele "ikäihmisen" ikä.
Ei kyse ole nyt ollenkaan siitä tunnenko minä vai en :rolleyes: mutta kyse on nyt pelkästään tilastosta.

Lainaus aloituksesta: ”Kuolleet olivat enimmäkseen ikääntyneitä. Keski-ikä (mediaani) oli 84 vuotta. Lähes 90 prosenttia oli täyttänyt 70 vuotta ja 25 prosenttia oli täyttänyt 90 vuotta. Alle 65-vuotiaita tautiin kuoli 42 henkilöä, mikä on alle kahdeksan prosenttia kaikista koronavirustautiin kuolleista.”

Wiki ”Yleistä määritelmää sille, milloin vanhuus alkaa, ei ole. Toimintakyvyn heikkenemisen perusteella voidaan sanoa vanhuuden alkavan noin 75 vuoden iässä. Joka kolmas 70-74-vuotias pitää itseään vanhana. Suomessa 65 vuotta täyttäneitä sanotaan ikääntyneiksi koska 65 on tyypillinen eläkeikä.”
 
vierailija
[QUOTE="vierailija. .? t ne laskee vain kuolleet. Ei mitään väliä vaikean koronan sairastaneilla, joilla on pitkään oireita vielä jälkeenpäinkin. Rokotteesta kyllä muistetaan kaikki käsikivut ja muutaman tunnin lämmönnousut. Ja rokotettujen vanhusten kuolema on jotain hirveää, mutta koronaan tukehtuminen on vain normaali poistumaa.
[/QUOTE]
Jos on saanut elimelvellinFENYYLIALANIINIA?
 
vierailija
vierailija
[QUOTEailija, post: 33942783"]
Jos tämä pitää paikkansa niin eihän tuosta rokotteesta ole käytännössä yhtään mitään hyötyä.
[/QUOTE]
Miksi kukaan ei sitä myönnä?
 
vierailija
Ja nyt pilvistä siroavasta auringonvalosta
Talvella (marraskuusta helmikuuhun) pohjoisella pallonpuoliskolla auringonvalo saapuu maahan kesäaikaan verrattuna pienessä kulmassa ja kulkee siksi ilmakehässä pitemmän matkan. Lähes kaikki UVB-säteily suodattuu tällöin pois. Kesällä auringonvalosta saatu D- vitamiini riittää muutaman kuukauden syksyllä.
 

Yhteistyössä