Tiedoksi kaikille broikun koivista

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

vieras

Vieras
kun paistaa 175 asteessa 2,5 tuntia, niin irtoaa luut lihasta eikä jää mitään lihaa luuhun kiinni. Kannattaa jossakin vaiheessa peittää liha foliolla/kannella. Koivista tulee paljon lihaa kunhan jaksaa kypsentää.
 
me ei pidetä kyl ihan noin kauan, mut lähempänä kahta tuntia j samassa lämpötilassa. Käännetään koivet ympäri, kun puolet ajasta on kulunut. Ja tosiaan näin saa lihan pysymään mehevänä, mut silti irtoaa luista tosi hyvin
 
no tää on ihan tuttu juttu, paitsi että itse aloitan 200 ja sitten jatkan 150. mahtavia tulee. toi pitkään kypsentäminen ei todellakaan kuivata lihaa...kuten eräät luulee. se lyhyt paisto jättää lihan "sitkeäksi" ja silloin sitä menee hukkaan kun ei irtoa luista.
 

Yhteistyössä