THL: Suomessa kaksi uutta koronakuolemaa ja 17 tartuntaa - Paskat ole vaan 41 tartuntaa (17+24)

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
THL: Suomessa kaksi uutta koronakuolemaa ja 17 tartuntaa - Paskat ole vaan 41 tartuntaa (17+24)


Turkuun Skopjesta laskeutuneilla matkustajilla 24 koronatartuntaa – Helsingin testit odottavat tuloksia
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006597774.html

Ministeriö vaati salaamaan tiedot eilen, siksikö että voitiin väittää ja aivopestä kansan mieliin ensin 17 uutta tartuntaa, 41 olisi ollut liikaa.

Turku onneksi testasi kaikki lennolta tulijat, kuten Turku laittaa maskisuosituksen voimaan julkisessa liikenteessä keskiviikosta alkaen. Hallitus eli Varhilan STM ei saa vieläkään maskisuositusta aikaan.
Kuinka paljon Helsinki-Vantaan kentän kautta on saapunut ja saapuu edelleen koronaviruksen kantajia, koska testaus on siellä vapaaehtoista.

Varhila puuhaa edelleen kaiken Ruotsin liikenteen vapauttamista kahden viikon päästä. Oliko tarkoitus tasoittaa koronaluvut ennen tätä, jotta kansalle on antaa syy, miksi koronalinko-Ruotsin liikenne vapautetaan. Maskisuositus tai paluulentojen pakkotestit ei oikein sovi tähän politiikkaan, se estää tartuntalukujen tuplaantumisen viikoittain, jolla Suomen ja Ruotsin luvut saadaan samantasoisiksi, jotta raja voidaan aukaista.

HALLITUS kertoo uusista koronatoimista lentokentillä ja rajanylityspaikoilla kello 19.30 YLE TV1:ssä.
 
vierailija
Ajatelkaas jos Turku ei olisi toteuttanut omaa politiikkaansa pakkotestata kaikki Balkanilta tulevat, vaan olisi noudattanut hallituksen politiikkaa. Viikon päästä Turku olisi ollut täynnä tartuntoja, koska tämä porukka olisi takuulla ilman 2 viikon omaehtoista karanteenia juossut Turun monille festareille, jotka muutenkin ovat hulluutta tällä hetkellä.