THL:n koronaepidemian tämän hetken ennuste: Noin 11 300 ihmistä tarvitsee sairaalahoitoa ja heistä 3 600 tehohoitoa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ja ennen kaikkea, että saadaan kyvyttömille virkamiehille potkut. Ei voi olla niin, että meillä on parhaina asiantuntijoina ihmisiä, jotka ovat täysin kyvyttömiä toimimaan viroissaan. Heidän ääliömäisiin ennusteisiinsa sitten luotetaan sokeasti. Sitä pitää nostaa esille ja muistuttaa ihmisiä siitä miten päin perset*ä aikaisemmin on mennyt. THL:n ennusteiden tarkkuus on samaa luokkaa kuin Korkeasaaren apinoilla, jotka heittävät ulostettaan seiniin. Välillä joku nokare osuu oikeaan kohtaan kalenterissa, mutta ei se vielä tee apinasta asiantuntijaa. Paitsi valtion virastossa tietenkin.
Asiaa! (y)
 
Järkihän sen sanoo. Jos meillä oikeasti olisi karmaiseva tilanne ja teho-osastot täynnä, Palstapesu tuskin kommentoisi, että "vaalit piti siirtää tämän takia". Siinä tapauksessa hän varmaan kommentoisi, että "olin väärässä, mutta onneksi hallitus tajusi siirtää vaalit kun koronatilanne on kerran näin katastrofaalinen!".
Ihmiset käyvät koko ajan täysin onnistuneesti, esim. kaupassa, jossa vietetään enemmän aikaa kuin äänestyskopissa.
 
vierailija
Kannattaa ajatella tämä asia niin että jokainen tulee sairastamaan koronan olipa rokotusta tai ei. Joku meistä kuolee ja jollekin jää pysyvä invaliditeetti, osa ei tiedä sairastaneensa ja osa selviää suhteellisen vähällä potemisella. Jos hieman ponnistelee välttääkseen tautia niin voi selvitä tai sitten ei. Kukaan ei tiedä mitä on tulossa ja vaikka tietäisi ei kerro vähän kuin Titanicin uppoaminen. Tänään kannattaa elää koska sitten kun voi olla että ei enää ole.
 

Yhteistyössä