Theroux ja translapset

Jos mietitään hiukan tämän ilmiön taustaa niin mistä johtuu, että nyt on valtavat määrät jopa pieniä lapsia, jotka tuntevat itsensä vahvasti muuksi kuin ovat.
Toki ympäristö, etenkin lapsen tullessa someikään vaikuttavat, mutta, olen antanut ajatusta sille, että syötäväksemme tarjotut/tai joku muu sekoittaa meidän hormooneja.
Jos kyse on tosiaan vain hormoonihäiriöstä niin eikö sitä oman syntyperäisen sukupuolen hormoonia voisi lisätä ja katsoa mitä tapahtuu, sen sijaan että muutetaan sukupuolta…🤔 Ja pitäisikö sitä soijan syöttämistä nuorille miehille lopettaa? Soija sisältää luontaisesti naishormoni estrogeenin kaltaisia yhdisteitä, joita on eri määriä eri soijatuotteissa. Luin useita tutkimuksia, joissa jyrkästi kiellettiin että soija vaikuttaisi testosteroonitasoihin, mutta tuon esiin toisenkin näkökulman:

”But if you’re downing soy 24/7, including highly processed foods that often contain hidden soy, you may be getting too much, according to some experts.”

Omia mietteitä:
Ja nyt täytyy muistuttaa, että kun puhutaan hyvästä soijasta ja huonosta soijasta niin rsim. Japanissa käytetään hyvää fermentoitua soijaa (tämä mainittiin artikkelissa), se on ihan eri juttu kuin meidän jokaisessa roskassa yliprosessoidussa tuotteessa olevat soijat, mitä kaupat ovat pullollaan! Tai tämä meidän soijarouhe! Voi olla lähes varma että pääosin yliprosessoitujen tuotteiden kuluttajat saavat yliannostuksen muustakin kuin huonosta soijasta ja kasvis/siemenöljyistä!🤨


Tuo dokumentti oli erittäin surullinen ja erittäin mielenkiintoinen.
Mieleen jäi monia asioita, mutta päälimmäisenä tämä joku outo ja karmiva naispsykologi ja jollain tapaa karmiva lääkäri, jotka molemmat operoivat kuten lapsi halusi (sillä hetkellä).
 
  • Tykkää
Reactions: Kissmett

Yhteistyössä