thaimaa

meillä on matka varattuna thaimaan cha amiin 13 päivä,tilattiin se jo elokuussa.Sitä ei voi perua,eli ei rahoja takaisin koska siellä kerta ei ole kahvi kuppikaan särkynyt,näin matkatoimistossa.Kuitenkin mua vähän hirvittää kaikki mahdolliset jälkitaudit yms..Meitä on kuitenkin lähdössä koko perhe,1v2kk lapsi ja minä raskaana.En tiedä mitä tässä tekis.
 
emopelle
oma mielipiteeni asiasta on se,että etelässä on aina omat riskinsä. ilmastot on muuttuneet kovasti jopa täällä suomessa.tammikuu ja vettä sataa täällä pohjoisemmassakin suomessa. kun katto noita mannerlaattoja kuinka ne menee netistä kartasta niin aikamoinen kartta siinä oli. onhan kreikassa ollut samanlainen tuho v.1770 ja 100 000 ihmistä kuoli. portugalinkin edessä on samanlainen mahdollisuus joskus. onhan ne riskit olemassa.... kaunista maisemaahan siellä on (tai oli) bangokin kentällä kuulemma on riski saada jotain tauteja luin jostain netti palstasta.
 
Biibi
Ei ne jälkitaudit leviä hygieenisissä olosuhteissa, eli näissä lomahotelleissa. Ne leviävät vain tuollaisissa kaoottisissa tilanteissa, kun viemäröinti ei toimi ja vettä ei ole saatavilla ja ihmisten kunto on heikko.

Kaverini on ollut jo kuukauden Thaimaassa eikä ole kuullut koko aallosta kuin Suomesta sukulaisiltaan.
 

Yhteistyössä