Teukka Hakkarainen on löytänyt uuden rakkaan Larizan 27 vee

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Melaa nuoren kaunottaren mekkoon, hyvä Teukka
Olet valtamiediasta saanut väärän kuvan Perussuomalaisten tavoitteista.
Perussuomalaiset eivät vastusta maahanmuuttoa, he vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa alikehittyneistä maista, ns. aiheetonta turvapaikan/sossupaikan hakemista.
Monikulttuurisuus ei ole koskaan toiminut missään missä sitä on yritetty, joten tuskin suomessakaan, vrt ruotsin tilanne.
Perussuomalaiset kannattavat työperäistä maahanmuuttoa tietyin rajauksin.
Halpatyövoiman maahantuonti matalapalkka-aloille ei edistä suomalaisten työllistymistä, eikä kerrytä veroeuroja, sillä osan halpatyövoiman palkkakustannuksista joutuvat maksamaan veronmaksajat sosiaalisina tulonsiirtoina, eli veronmaksajat maksavat osan heidän palkastaan.
Ei ole myöskään mitään järkeä Närpiön tilanteessa, jossa tomaatteja viljellään vierastyövoiman avulla ja homma rahoitetaan maataloustukina, eli Närpiön tomaatinviljelijät saavat maataloustukia yli 5 miljoonaa/vuosi.
Veronmaksajat maksavat tämänkin lystin loppujen lopuksi.
No kerrotko miksi sitten Halla-aho twiittasi noin päin persettä?
 
vierailija
No kerrotko miksi sitten Halla-aho twiittasi noin päin persettä?
Miten niin päin persettä? Onko yhteiskunta monikulttuurinen, jos siellä on pari juutalaista ja pari kiinalaista? No ei tietenkään ole. Monikulttuurinen yhteiskunta tarkoittaa jotain muuta. Jotain paljon syvempää ja totaalisempaa. Vastaavasti monietninen yhteiskunta ei tarkoita sellaista yhteiskuntaa, jossa on 5 miljoonaa suomalaista ja pari juutalaista ja pari kiinalaista. Se tarkoittaa jotain muuta. Jotain paljon syvempää ja totaalisempaa. Kenties jotain sellaista kuin vaikkapa Puhos Helsingissä.

Jos ajatellaan, että koko Suomi olisi kuin Puhos, niin voiko joku todella sanoa kannattavansa monietnistä yhteiskuntaa? Ehkä joku vihreä ja vasemmistolainen voikin. Ehkä he olisivat innoissaan siitä, että Virrat, Ivalo ja Lapua olisivat muiden mukana ihan samanlaisia kuin Puhos Helsingissä. Mutta perussuomalaisista tuskin kukaan sellaista yhteiskuntaa haluaa. Eli ei ole mitenkään päin persettä sanoa, että perussuomalaiset eivät halua monietnistä ja -kulttuurista Suomea. Mutta se ei ole mitenkään ristiriidassa sen kanssa, että täällä asuisi pari juutalaista ja pari kiinalaista.
 

Yhteistyössä