Testi negat. pp12 - onko enää toivoa?

  • Viestiketjun aloittaja Toivotontako
  • Ensimmäinen viesti
Toivotontako
Menin testaamaan ivf-hoidon jälkeen eilen (pp12) negatiivisen tuloksen, vaikka virallinen testauspäivä onkin pp16, mikä ei ollut kovin järkevää. Miinus oli selkeä, testi Apteekin oma.

Onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia tällaisesta, että myöhemmin olisi sitten kuitenkin tullut plussa? Luulisi, että jo tässä vaiheessa näkyisi edes haamu, jos mahassa olisi elämää.
 
Niinhän sitä luulisi että näkyy jo, mutta....
Tein itse pakastealkionsiirron jälkeen pp 10 ja pp 12 Predictorilla kotitestin, jotka oli negatiivisia. Kotona vietettiin sitten maailmanloppua taas ja valmistauduin henkisesti uuteen IVF:n.
Raskausverikokeessa pp 14 tulos oli (HCG: 700 eli) positiivinen.
=) =)

Hoitaja sanoi että verikoe on varhaisin keino saada positiivinen tulos ja ettei kannata testailla kotona. Mutta eihän me hoidoissa käyvät uskota kun ei malttaisi odottaa....

Eli kyllä voi muuttua vielä!

Toivotaan parasta! :wave:
 
Alkuperäinen
Moi ja suurkiitos vastauksistanne! Olisi pitänyt uskoa, että testaisin vasta virallisena testipäivänä, mutta itsepäinen ja kärsimätön kun olen... Se tässä tilanteessani (negat. tulosta lukuun ottamatta) on positiivista, että en ole ainakaan vielä vuotanut/tuhrutellut. Olo on kyllä saman lainen, kuin yleensä mensujen alkaessa.

Mutta kiitos vielä kerran teille!
 

Yhteistyössä