Terveyspalvelu Reseptori - Kokemuksia?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Juu, ja netistä saa Viagraa ilman reseptiä myös. Pieniä sivuvaikutuksia saattaa esiintyä ja rahatkin saattaa mennä, mutta muuten ihan jees.

Mitä hittoa niillä lääkäreillä tekee? Diagnoosit saa mammafoorumeilta ja lääkkeet netistä!

:LOL:
 
vierailija
Itse uusin yhden vanhan, mitä ei enää omakannassa voinut, kun edellisestä oli liian kauan. Tunnissa tuli viesti ja näkyi myös siellä omakannassa sen jälkeen eli ainakin itsellä toimi tuo.
 
vierailija
Loistavaa että on tällainen palvelu missä saa reseptin uusittua ilman että tarvitsee jonottaa terveyskeskukseen öääsyä 1.5 ... 2kk:ta. Siinä voi ennättää käymään kehnosti odogellessaan esim. insuliinireseptiä.
Lääkäri se nämäkin reseptit uusii ja jos tilanne on vakaa niin miksi ihmeessä pitäisi mennä öokkuroimaan "niin kiireistä" terveyskeskuslääkäriä.
Erinomaista palvelua.
 
vierailija
Jos on 1-2 vuoden resepti kyseessä, miksi potilaat huomaavat uusimisen tarpeen vasta silloin kun on eilen nielaissut viimeisen tabletin ja pitäisi löytyä samalle päivälle akuutti lääkärin aika.
Potilaat valittavat tämän takia; kun ei sinne terveysasemalle koskaan pääse tai reseptin uusiminen kestää jopa viikon tai eivät jopa uusi ilman lääkärin vastaanottoa. Voisiko olla kyse myös hoidon laadusta, potilasturvallisuudesta kun ei näkemättä potilasta uusi reseptiä.
Olisikohan lääkärin helppo vain uusia resepti esim. Reseptikeskuksessa ja ottamatta/kysymättä mitään potiaalta, onko annos oikea, onko hyötyä lääkkeistä ja enää ylipäätään tarvetta lääkkeelle.
Miten nämä chatlääkärit laadukkaasti tutkivat potilaan esim. tuki-ja liikuntaelinoireissa ja myös tekevät migreeni dg:n pelkällä oirekyselyllä. Ensin rahastavat reseptistä ja sen jälkeen siinä chatissä toteavat ja siirtävät vastuu perusterveydenhuoltoon; jos oireesi jatkuvat hakeudu lääkärin vastaanotolle. ei itse ota vastuuta omasta dg , lääkeresepti eikä hoidostaan ellei heillä toki ole sattumoisin myös vastaanottotoimintaa ja ohjaa sinne tilaamaan aikaa.
 

Yhteistyössä