Teneriffan Puerto de la Cruzin muistot

Löytyiskö tähän aiheeseen joitakin mukavia koettelemuksia ja tapahtumia saarta kierrellessä? Tukikohtana voisi pitää vaikkapa tuota pohjoisrannan kaupunkia.
Hei vaa!
All-Marinolta
 
Viimeksi muokattu:
Koettelemus oli löytää autolle parkkipaikka ku oltiin menossa katsomaan el drago de icod de los vinosia.


Mut kannatti nähdä vaiva. Puutarha itsessään oli jo näkemisen arvoinen ja puu mahtava.
Teneriffalla ei pidä jäädä miettimmän vapaata parkkipaikkaa. Kiireesti vaan rekisterilaatta vapautumassa olevaan rakoon . Hienosäädöt ja muut operaatiot voi tehdä myöhemmin, sen perään kun parkkiruudun haltuun otto on selkeesti ilmaistu muille kaahareille.
Parkkeja on toki vapaina. Tämälin yli kilsan pääss majoituksesta. Linkki kuvaan.

all_marino
PS. kuinka ketju aloitetaan?
 
Viimeksi muokattu:
Minulla on omalaatuinen maku ruokapaikkojen suhteen, en mielelläni mene hienoon ravintolaan syömään hanhenrintaa, Teneriffan erikoisuus on nuo Guachinche ravintolat eli viinitilan ravintolat joissa heillä on oikeus myydä oman tilan viiniä jos samalla tarjotaan ruokaa.
Olen näitä ravintoloita matkoillani bongannut, mielenkiintoni kohdistuu näissäkin luolassa sijaitseviin, viime reisussulla löytyi sattumoisin autoretkellä yksi uusi lisää mutta kyydissäni olleet rouvat eivät halunneet minun pysähtyivän.Merkitsin paikan kuitenkin muistiini jotta voin käydä siellä joskus paremmalla ajalla.
Linkki tuohon ravinlan sijaintiin > https://goo.gl/maps/WzKT5WrqtpJrF4cv7
 

Yhteistyössä