Teinit ja etäviikot

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Morjens,

miten muilla hoidetaan viikko-viikko systeemissä teinien ”ramppaus”?
Meinaan että kundilla on nyt likkakaveri ja kun menee toiseen kotiinsa, tulee viestiä et voiko tulla tyttiksen kans tänne hengaa. Toki toinen koti on ahtaampi mut huone sielläkin on. En toki estä tähänkin kotiinsa tulemista mut se sitten ”vapaasta viikosta” täällä päässä. Toisin päin tätä ”ongelmaa” ei ole, toinen vanhempi vapaansa saa kun teiniä ei siellä tunnu huvittavan majailla.
 
vierailija
Niin ajattele sitä, että monella ne lapset ovat siinä koko ajan eikä ole mitään vapaaviikkoja.

Oma lapsi on lähes täysi-ikäinen ja on meillä suurimman osan vaikka onkin kirjoilla toisen vanhempansa luona.
 
vierailija
Tuntuupa huonolta lukea, että oma lapsi seurustelukumppaninsa kanssa jotenkin hankaloittaa ja häiritsee omaa elämää.:( Luulisi olevan hyväkin juttu, että nuoret haluavat olla ja viihtyvät luonasi. Toivottavasti et olemuksellasi ja ilmeilläsi viestitä, että olette haitaksi, koska hoksaavat kyllä. Ellei se sitten ole tarkoituskin.
 
Tuntuupa huonolta lukea, että oma lapsi seurustelukumppaninsa kanssa jotenkin hankaloittaa ja häiritsee omaa elämää. Luulisi olevan hyväkin juttu, että nuoret haluavat olla ja viihtyvät luonasi. Toivottavasti et olemuksellasi ja ilmeilläsi viestitä, että olette haitaksi, koska hoksaavat kyllä. Ellei se sitten ole tarkoituskin.
Yhyy.. Lapsen pitäisi olla viikko-viikko vanhemmilla. Mutta se ei toteudu. Kun pitäisi olla isällä niin onkin äidillä.
 
vierailija
No mitä tykkäät vapailla viikoilla tehdä? Siis jos se teini hengaa sen tyttiksen kaa ni sulle jää silti vapaata aikaa?. Vai alkaako passaus. Vai onko se se et vastuu alkaa painaa ja tästä vastuun tunteesta haluaa eroon hetkeksi kun lapsi toisella?.
 
vierailija
Vapaa viikko? Onko sulle tärkeintä viettää vapaata viikkoa omasta lapsesta? Tää on jotain sellaista, mitä mä en ymmärrä ollenkaan. Mutta ei mulla ole kokemustakaan sellaisesta, meillä on 4 teini-ikäistä ja ne viihtyy paljon kotona, samoin yhden pojan tyttöystävä. Enkä edes uskalla ajatella aikaa jolloin lapset ei enää pyörisi tässä...toivottavasti saan sitten pian lapsenlapsia.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti

Yhteistyössä