Tässä hyvä ruokavinkki esim. karppaajille!
rupes tekemään jotain hyvää mieli, tein tällaista:
0.500 kg porsaan sisäfileetä naturel -> leikkasin siitä reiluja paloja
1 iso punainen paprika- > reiluja lohkoja
3 pienehköä sipulia-> isoiksi lohkoiksi
1 rasia kirsikkatomaatteja ->kokonaisena
1 purkillinen ananasta->ananaspaloja
1 tölkki yrttistä tomaattimurskaa
sokeria
suolaa ja pippuria myllystä
valkosipulia
voita
Ensin ruskistin lihat kuumalla pannulla,sitten siirsin lihat syrjään. Samalle kuumalle pannulle laitoin voita, sipulit, paprikalohkot ja kirsikkatomaatit ja freesailin niitä. Lisäsin pannulle sokeria ja valkosipulia ja sitten kaadoin tomaattimurskan päälle. laitoin lihat ja ananakset sekaan ja annoin kiehua hetken. Maustoin vielä pippurilla ja suolalla. (sokeria saa olla aika reilusti).Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi ja lihoista ei saa tulla liian kuivia, joten kypsennysaika lyhyt. Nautitaan ihan sellaisenaan, ei tarvitse riisiä tms. nam..
rupes tekemään jotain hyvää mieli, tein tällaista:
0.500 kg porsaan sisäfileetä naturel -> leikkasin siitä reiluja paloja
1 iso punainen paprika- > reiluja lohkoja
3 pienehköä sipulia-> isoiksi lohkoiksi
1 rasia kirsikkatomaatteja ->kokonaisena
1 purkillinen ananasta->ananaspaloja
1 tölkki yrttistä tomaattimurskaa
sokeria
suolaa ja pippuria myllystä
valkosipulia
voita
Ensin ruskistin lihat kuumalla pannulla,sitten siirsin lihat syrjään. Samalle kuumalle pannulle laitoin voita, sipulit, paprikalohkot ja kirsikkatomaatit ja freesailin niitä. Lisäsin pannulle sokeria ja valkosipulia ja sitten kaadoin tomaattimurskan päälle. laitoin lihat ja ananakset sekaan ja annoin kiehua hetken. Maustoin vielä pippurilla ja suolalla. (sokeria saa olla aika reilusti).Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi ja lihoista ei saa tulla liian kuivia, joten kypsennysaika lyhyt. Nautitaan ihan sellaisenaan, ei tarvitse riisiä tms. nam..