Tein iltapalaa (sisältää ohjeen)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja herkkukurkku
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti

herkkukurkku

Jäsen
05.02.2010
99
0
6
Tässä hyvä ruokavinkki esim. karppaajille!
rupes tekemään jotain hyvää mieli, tein tällaista:

0.500 kg porsaan sisäfileetä naturel -> leikkasin siitä reiluja paloja
1 iso punainen paprika- > reiluja lohkoja
3 pienehköä sipulia-> isoiksi lohkoiksi
1 rasia kirsikkatomaatteja ->kokonaisena
1 purkillinen ananasta->ananaspaloja
1 tölkki yrttistä tomaattimurskaa
sokeria
suolaa ja pippuria myllystä
valkosipulia
voita

Ensin ruskistin lihat kuumalla pannulla,sitten siirsin lihat syrjään. Samalle kuumalle pannulle laitoin voita, sipulit, paprikalohkot ja kirsikkatomaatit ja freesailin niitä. Lisäsin pannulle sokeria ja valkosipulia ja sitten kaadoin tomaattimurskan päälle. laitoin lihat ja ananakset sekaan ja annoin kiehua hetken. Maustoin vielä pippurilla ja suolalla. (sokeria saa olla aika reilusti).Kasvikset saavat jäädä rapsakoiksi ja lihoista ei saa tulla liian kuivia, joten kypsennysaika lyhyt. Nautitaan ihan sellaisenaan, ei tarvitse riisiä tms. nam.. :p
 
Varmaan ihan hyvää mut karppaajille ei sovi toi sokeri eikä välttämättä ananaspalatkaan.
Tomaateissakin on suht reippaasti hiilareita (kirsikkatomaatit ja sit vielä tomaattimurska).
 
Alkuperäinen kirjoittaja karppi:
Varmaan ihan hyvää mut karppaajille ei sovi toi sokeri eikä välttämättä ananaspalatkaan.
Tomaateissakin on suht reippaasti hiilareita (kirsikkatomaatit ja sit vielä tomaattimurska).

niin tätähän voi muokata sopivaksi. Sokeria ja ananasta ei ole pakko laittaa. Ja sokerihan on tässä vain mauste. En ole itse karppi, joten mulle tää on ainakin parasta mitä tiedän, makunsa puolesta ainakin :)
 

Yhteistyössä