Tehostepiikki nosti 70+ vanhuskuolleisuuden hurjaan kasvuun

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onko tartuntataitirokotteisiin kuoltu aiemmin?

Kylllä nää WEF:in globalistit tietää missä mennään, lammaskansa uskoo, että kun hallitus vaihtuu, niin mikään muuttuisi, todellisuudessa kokoomus on täynnä WEF:n globalisteja, kasaarivapaamuurari - WEF:n globalistisatanistien nuoleskelijoita. Kasaarisatanistit kuten rotschildit omistaa euroopan kaikki pankit ja rahottaa ukrainan sodan molempia osapuolia.
 
vierailija
Ei siinä sitä ole mut yhteisvaikutus on aina olemassa vaikkei sitä kukaan näkisikään
Äiti ei ole kävellyt sen jälkeen kun veivät hänet silmänpohjakuvauksen ja vaikka yritin sitä kieltää, ei ollut mitään merkitystä vaan löytyi jopa hoitajia käyttämään hänet siellä
en usko mitään tuon jälkeen
Onko sinulla jokin ongelma?
[/QUOTE]
Ei enää. Aina ne menee ohi mut monella muulla varmasti on!
 
vierailija
Viikko sitten Skotlannissa kuolleisuus oli 30% normaalia suurempi. Korona selitää näistä vain kolmasosan. Ja nyt Skotlannissa kuumeisesti mietitään, mikä on pielessä.....


The National Records of Scotland said 1,353 deaths from all causes were registered in the week to 10 October.

This was 315 more than the average for the same week from 2015 to 2019, and the highest rate of "excess" deaths since the first week of January 2021.

These included deaths linked to cancer, heart disease and dementia.

This comes even as the number of deaths where Covid was mentioned in the registration fell for the second consecutive week, to 126.
Nonni
 
vierailija
Nehän löytyy omakannasta omista rokotustiedoista. Kyllä jokainen rokote on merkitty olipa kyse sitten koronasta, jäykkäkouristus, polio....Vastaavasti lääkevastaaja rekisteröi tilaamassa ja luovutetut lääkkeet.
Mikä lääkevastaaja?
[/QUOTE]
Henkilö, jolla koulutus ja ammattitaito lääkkeiden käsittelyyn. Jokaisessa terveydenhuollon yksikössä toimii lääkevastaavia.
 

Yhteistyössä