Te, joiden mielestä homous on väärin tai luonnotonta, mitä jos oma lapsenne olisi homo?

vierailija
Mun mielestä homot on viallisia ihmisiä.
Homoseksuaalisuutta pidetään synnynnäisenä aivojen ominaisuutena. Homoseksuaalisuutta esiintyy useilla eläinlajeilla. Homoseksuaalisuuden epäillään periytyvän äidiltä X-kromosomissa, mutta mekanismi on vielä tuntematon.
 
vierailija
Eli otsikossa kysymys - te, joiden mielestä homoseksuaalisuus on väärin, luonnotonta, syntiä, tms. niin miten suhtautuisitte, jos kävisi ilmi, että oma lapsenne on homo/lesbo?

Kysyn mielenkiinnosta, koska oli juuri keskustelu erään homoihin hyvin negatiivisesti suhtautuvan kanssa, ja jäin miettimään asian tätä puolta.
omat poijjaat on kasvatwttu sillain että natsisiwa on saksalaisille ja homot on päävikasia ja toiseksi hetero on luonnon päättämä seksisuunta
 
vierailija
Eli otsikossa kysymys - te, joiden mielestä h-omoseksuaalisuus on väärin, luonnotonta, syntiä, tms. niin miten suhtautuisitte, jos kävisi ilmi, että oma lapsenne on h-omo/les-bo?

Kysyn mielenkiinnosta, koska oli juuri keskustelu erään h-omoihin hyvin negatiivisesti suhtautuvan kanssa, ja jäin miettimään asian tätä puolta.
Veisin lapsen lääkärille, ho-mous on sairaus jonka voi parantaa.
 

Yhteistyössä