Jaksaisikohan joku nyt oikein rautalangasta mulle vääntää miten kannattaisi korvikkeesta siirtyä tavalliseen maitoon.
Tyttö on nyt melkein 11kk ja kuukaisi ollaan käytetty pieniä määriä hapanmaitotuotteita. Maha meni niistä sekaisin ja nyt saa sitten lisäksi maitohappobakteeria. Vatsa edelleen löysällä, mutta ei enää kipeä ja päivittäin yritän antaa jotain yleensä raejuustoa tai jugurttia.
Keitetäänkö puuro siis maitoon samalla tavalla kuin veteen? Meillä kun tuo tyttö ei suostu tavallista puuroa oikein syömään ja tällä hetkellä käytetään vieläkin muksuna kaurapuurojauhetta.
Päivällä saa myöskin ruokailun jälkeen pullon korviketta (paitsi välipalalla). Rupeanko lisäämään sitten pikkuhiljaa korvikkeen sekaan tavallista maitoa? Joka pulloon vai vain johonkin tiettyyn?
Kiinteitä meillä menee huonosti ja lähinnä siis elää tuolla korvikkeella... En tiedä miksi mutta hirveä vaikealta tuntuu tämä asia.
Tyttö on nyt melkein 11kk ja kuukaisi ollaan käytetty pieniä määriä hapanmaitotuotteita. Maha meni niistä sekaisin ja nyt saa sitten lisäksi maitohappobakteeria. Vatsa edelleen löysällä, mutta ei enää kipeä ja päivittäin yritän antaa jotain yleensä raejuustoa tai jugurttia.
Keitetäänkö puuro siis maitoon samalla tavalla kuin veteen? Meillä kun tuo tyttö ei suostu tavallista puuroa oikein syömään ja tällä hetkellä käytetään vieläkin muksuna kaurapuurojauhetta.
Päivällä saa myöskin ruokailun jälkeen pullon korviketta (paitsi välipalalla). Rupeanko lisäämään sitten pikkuhiljaa korvikkeen sekaan tavallista maitoa? Joka pulloon vai vain johonkin tiettyyn?
Kiinteitä meillä menee huonosti ja lähinnä siis elää tuolla korvikkeella... En tiedä miksi mutta hirveä vaikealta tuntuu tämä asia.