tatteja sekalainen lajitelma, poron savulihaa, kermaa...?

tuleeko noista hyvä kastike? otetaanko sienistä lakin "kuori" pois? sipulia, suolaa ja pippuriako?...

Oon vähän urvelo sienten kans; päätin että kokeilen ku tatteja löytyy nyt niin paljon! jos vaikka oppisin laittaan ruuaks... :)

Mites tatit pakastetaan?
 
Tunnethan sappitatin? Varo ettei niitä joudu sekaan, menee kaikki pilalle. Mä maistan miltei kaikki tatit kielenkärjellä, sappitatin tunnistaa kyllä joukosta :x

Muuten kyllä noilla tulee mahtava kastike. Ota tateista pillit alta pois ja "nylje" lakista kuori. Paista ensin kuivana ilman rasvaa neste pois, lisää sitten voita ja sipulia sekä suolaa ja pippuria ja lopuksi sitten muut.

Pakastimeen: paista kuivaksi ilman rasvaa tai jos et halua säilyttää yli 3 kk niin lisää myös rasva, sipuli ja mausteet ennen pakastusta.
 

Yhteistyössä