Tarvitaanko tulkkia? IS: ”Lopulta tummatukkainen mies oli syytteen mukaan irrottanut äitinsä pään ja vienyt sen kuhmolaisen rivitalon roskakatokseen.”

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mitä ihmettä täällä Suomessa nykyään tapahtuu!!!
Tämäkin oli hirveä tapaus!

"Murhasta syytteen saanut 18-vuotias mies kertoi nopeasti motiivin teolleen: hän halusi psykiatriseen hoitoon. Hän oli ollut erikoissairaanhoidon jonossa saman vuoden huhtikuusta asti.


Mielenterveysongelmista kärsinyt mies sanoi ajatelleensa jo kuukautta aiemmin, että jonkun surmaaminen voisi helpottaa hänen ahdistustaan. Puukon hän osti päivää ennen veritekoa.


18-vuotias kertoi poliisille, ettei olisi ehkä surmannut, jos olisi päässyt ajoissa hoitoon. Hän koki kuitenkin, että toisen ihmisen surmaaminen oli hänen kohtalonsa."Joko nyt loppuu se rahan työntäminen ulkomaille??? Ja käytetään nämä tahan suomalaisiin. Ne ovat suomalaisten rahoja suimalaisille, eikä mitään afrikkalaisten ja itä-maalaisten diskorahoja!!

Ainako on pakko odotella, että tapahtuu kauheita, ennen kuin aletaan toimia?!:(
 
vierailija
Mitä ihmettä täällä Suomessa nykyään tapahtuu!!!
Joko nyt loppuu se rahan työntäminen ulkomaille??? Ja käytetään nämä tahan suomalaisiin. Ne ovat suomalaisten rahoja suimalaisille, eikä mitään afrikkalaisten ja itä-maalaisten diskorahoja!!

Ainako on pakko odotella, että tapahtuu kauheita, ennen kuin aletaan toimia?!
No tästä on jo kohta 15 vuotta.
 
vierailija
Tässäkin nähdään, mitä tapahtuu, kun säästetään väärässä kohtaa. Mt-palvelut ja niiden resurssit ovat huonolla tolalla aina lisääntyvään tarpeeseen nähden.
 

Yhteistyössä