Tarvisko tähän väliin jotain?

  • Viestiketjun aloittaja tämmöisiä mietiskelen
  • Ensimmäinen viesti
tämmöisiä mietiskelen
Esikoista odotan syntyväksi seuraavan kuukauden sisään, joten seuraavan kuukauden sisään tuodaan hänet vihdoin kotiinkin. Kotiin tullaan autolla, jossa on lämmitys ja oletan, että auto ei ihan kylmä ole edes silloin, kun sairaalasta autoon mennään. Paljon ei vauva siis joudu ulkona olemaan. =)

Mutta kuinka paljon hänelle tarttee pistää päälle tuolle matkalle? Meinasin bodyn, puolipotkarit, college-housut ja toppahaalarin. Plus tietty sukat ja lapaset, kypärämyssy + neulehattu ja huppu päähän. Tarvisko tuohon laittaa vielä joku pitkähihainen vai paistanko vauvan jo ekalla kotimatkalla, jos vielä laitan?
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja kyllä:
Laittaisin collegen ilman muuta. Pelkkä body on liian vähän talvivauvalle.
Vähän meinasinkin, et vois tarvita, mut sit meinasin, et kun on kuitenkin toppahaalari, niin ei tarvitsisi. :D Mut laitetaan vielä villatakki tai college-takki (joka tosin on kokoa 62 eli hukkuu varmaan siihen, mut tuota saanee käärittyä). =)
 
x
Riippuu ihan siitä millainen sää ja kuinka kylmää on kotiutuessanne. Itse varmaan laittaisin bodyn ja potkareiden päälle college- tai villahaalarin, tai pitkähihainen paita + housut. Päälimmäiseksi toppahaalari jne. ulkovarusteet.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Tallu -:
Varmasti noilla tarkenee.
No höh, päättäkää. :D :LOL:
Sun se kyllä pitää lopullisesti päättää. Mutta kun ajatellaan, että sitten eletään maaliskuuta, ehkä jo loppupuoltakin, niin pakkasta ei silloin juurikaan enää ole. Ja ulkona vain hetki... suoraan sisältä aika lämpimään autoon. Lisää korkeintaan se gollege, mutta en mä mitään villatakkia laittaisi.

Tosin autossahan saa lämpötilaa säädettyä, vaikka kylmällekin, jos tuntuu, että vauva on liiaksi puettu. Paleltukaa sitten vaikka itse ;) Tai pukua vähän avattua, ja tumppuja otettua pois, jos tuntuu kuumalta.
 
heissula
no meil oli joulukuun vauvalla body,pitkäthousut(ohuet),collegepuku,kypärämyssy,toppalakki,hanskat,töppöset+sukat tietty =) vertailun vuoks kesäkuun lopussa syntynyt(07)oli body(pitkähihanen),trikoohousut,tumput,sukat,lakki ja fleecehaalari(ohut)
 
juu
lämpimästä sairaalasta lämpimään autoon istumaan ja tuollainen vuori vaatetta päällä. vähemmästäkin tulis itekkin pahalle päälle.

meidän talvivauvalla oli kotiutuessa pitkähihanen body, potkarit, kypärämyssy lapaset ja vanuhaalari. ei muuta. autolla tultiin kotiin. ja noita samoja käyttää kauppareissuilla nyt 3kk iässä. aina on lämpimät sormet ja varpaat kotia tullessa.

on ihan yleinen harhaluulo että pienet vauvat paleltuu automaattisesti hengiltä kun niille näyttääkin ulko-ovea. samalla lailla niille kuuma tulee kuin aikuisillekkin kun kauheasti pakkaa päälle.
 
ehkä
Mä laittaisin vielä jonku paidan tuon bodyn päälle.Ja laitoinkin pari vuotta sitten.
Saatanpa laittaa tänäkin keväänä tuollaiset varusteet vauvalle päälle kun kotiudutaan.

Joku huopa/peitto on kätevä kun ei teidä paljonko pukea vauvaa.Saa hetkessä lämpöä vauvalle,ja yhtä nopeeta sitä lämpöä pois jso näyttää et vauvalla on tsoi kuuam.Eikä tarviia lkaa riisumaan vaatteita vähemmäks,tai lisäämään niitä.
Auton lämpötila voi siten pysyä samana eikä sitä tarviste alkaa muuttamaan.
 

Yhteistyössä