Mulla on peritty minkkiturkki, alkuperän arvioisin 50- luvun lopuille.
Minkkiä, ei niin musta kuin toivoisin, mutta mustanruskea.
Mutta mä en ole niin hieno nainen että sitä osaisin käyttää- muulloin kuin joulukirkossa

Mutta luovu en, en mistään hinnasta.
Lammasturkki tai kaniturkki on eettisempi- elukat sentäs syödään.
Krimiturkki on ehkä kauhein turkis ikinä, vaikka kaunis, sitä ei käy kieltäminen.... mutta turkis saadaan joko syntymättömistä lampaankaritsoista tai 3 päivää vanhoista karitsoista.
Suomessa turkistalous on paremmalla mallilla mitä muualla maailmassa, mutta silti :| Mä olen ollut turkistarhalla kesätöissäkin koska suvusta aikoinaan sellainenkin löytyi- hoito oli muuten hyvää ja huolellista, mutta häkit tosiaan armottoman pieniä ja virikkeettömiä.
Mutta siltä kantilta tarkasteltuna, että hoidettuna turkki on liki ikuinen, on se silti parempi valinta kuin tekoturkis. Ehkä.