"Taloyhtiöiden perimät vastikemaksut uhkaavat nousta rajusti tänä ja ensi vuonna."

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Etu on siinä, että taloyhtiö pystyy kilpailuttamaan sähkön helpommin ja toimii isona asiakkaana. Tosin ainakin tämän alueen (olen asunut parissakin taloyhtiössä) taloissa se taitaa olla jotain vanhoja peruja, milloin sähkö on hankittu alueen sähköntarjoajalta -60 ja -70 luvuilla. 70-luvun loppupuolen ja sen jälkeen rakennetuissa on sitten omat sopimukset kullakin asukkaalla.

Minusta tuo on ollut hyvin kätevä, ei tarvitse itse muistaa kilpailuttaa sähköjä ja hinta on ollut ja on edullinen. Opiskelevan lapseni määräaikainen halpa sopimus loppuu ensi vuoden alkupuolella, saa nähdä millaiset hinnat on silloin,
Kuinka edullinen hinta sähköllä?
 
vierailija
Ei meillä kyllä pyykinpesu näy mitenkään yhtiövastikkeessa. Sähkö menee kulutuksen mukaan ja lasku siitä tulee ihan itselle, samoin vesilasku kulutuksen mukaan. Kumpikaan ei ole osa yhtiövastiketta.

Enkä suostu kuuntelemaan linkousta keskellä yötä. Sitä paitsi meillä sähkö tulee kaikille taloyhtiön kautta, eikä kenelläkään ole omia sähkösopimuksia. Hinta on ihan sama, käytti sitä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja vielä edullista.
Juu mut kun sen huippuhinnan noususta tulee uusi hinta, täytyy se kaikkien kiertää. Tänään on harvinaisen halpaa päivällä joten nyt ei kannata pyykätä jos päivällä pystyy.
 

Yhteistyössä