takaapäin

vieras nainen
itse pidän....oikein kovasti.

mikä siitä tekee haluttavaa...
hmm...ainakin mieheni pääsee todellakin "perille asti" ja samalla usein hieroo sormellaan sitä toista reikää....
saan mahtavat orkut näin...
 
naikkonen
Mä tykkään. Ei kyl joka kerta, mutta varsinkin kun baarista tulee kotiin pienessä hiprakassa, ni sit oon niin porno päällä, että menis mikä asento vaan! Mut tosiaan tuo takaapäin pano tuntuu ihan sika hyvälle...kalu pääsee just niin syvälle ku tarvis, ja tulee itelle tosi namu olo...... :p
 
Niin.. se on vaan niin ihanaa, kun mies voi samalla puristella mun tissejä. Sit mä ainakin kiihotun siitä, kun tiedän, että mies saa katella kun muna työntyy sisääni. Ja tuntuuhan se niin makeelle, kun mies pääsee kunnolla perille asti... NAMSKIS!
 
Pidän
Miehelle asento tarjoaa hyvät näkymät, kuten myös ratsastus. Takamuksien katselussahan ajatus harhailee juuri siihen, että miltä tuntuisi työnnellä sisään ja ulos noin hyvänmallisten pakaroiden väliin. Nainen on myös tiukka polvillaan ja takaapäin naidessa. Joskus kondomit rypistyvät ja luiskahtavat pois juuri tässä asennossa, koska #&%?$!* on vielä tosimärkänäkin tosi ahdas. Jotain lihaksiahan siinä alapäässä huomaamatta jännitetään. Meille takaapäin ei käy ekaksi asennoksi ollenkaan. Pitää ensin hieman sovitella vähemmän tiukoissa asennoissa.


 

Yhteistyössä