Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja yyy:ja löytyy kaupasta esim. sunnuntai gluteenittomia jauhoja,joista voit valmistaa kakkupohjan normaaliin tapaan! Itse käytän niitä aina koska mielestäni pohja on paremman makuista ja pehmeäpää...eikä meillä ketään edes gluteenitonta tarvitse : )
Alkuperäinen kirjoittaja plääh:onnistuu perunajauhoilla kakkuvuoassakin
Alkuperäinen kirjoittaja Maailman paras kakkupohja:Mä teen kakun aina gluteenittomana, koska tämän reseptin mukaan tehty pohja on vain kaikkein herkullisin koskaan maistamani. Kakku tehdään pellille, joten siitä voi sitten tehdä joko koko pellin kokoisen (tekee pohjia niin paljon kuin haluaa kerroksia) tai sitten puolittaa. Viimeksi mukulan synttärikutsuille tein 1,5 kertaisen pohjan, puolitin pohjan ja vielä halkaisin toisen puolen, jolloin alin kerros oli paksu ja kaksi seuraavaa ohuita. Alla ohjeet sekä 1x että 1,5x pohjaan.
1 x pohja:
(osa 1)
4 munaa
1 ½ dl sokeria
(osa 2)
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
(2 rkl kaakaojauhetta, jos haluaa tehdä suklaisen pohjan)
1 ½ x pohja
(Osa 1)
6 munaa
2 1/4 dl sokeria
(Osa 2)
2 ½ dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhoja
(reilu 3 rkl kaakaojauhetta)
Valmistus:
Osa 1:
Vatkataan 5-7 min ajan kovaksi vaahdoksi
Osa 2:
Sekoitetaan keskenään erillisessä astiassa, sihdataan sen jälkeen muna-sokerivaahdon joukkoon.
Paistetaan 225 asteessa keskitasolla noin 6-7 min.
Kumoa pohja kypsänä toiselle pellille ja irroita leivinpaperi kun pohja on vielä lämmin -> irtoaa parhaiten eikä vie kakun pohjapintaa mennessään. Tätä pohjaa ei sitten kannata kostuttaa, on sen verran mehevä ilmankin ja menee kostutettuna helposti mössöiseksi.