vierailija
Esimerkiksi lämmintä pikapuuroa on naurettavan helppo tehdä joka aamu. Miksei ne voi tehdä edes sitä?
Karua. Itse ajattelen, että pärjäisin kyllä, kunhan lapset saa kunnollista monipuolista ravintoa... Mikäli siis joutuisi valitsemaan, että kuka perheessä syö hyvin.Mun kotona saattoi olla sellasia päiviä, että vain aikuiset söi hyvin....minä sain ruoaksi leipäviipaleen, paistetun munan (tai kaksi, jos olin onnekas) ehkä kerran viikkoon ja vasta sitten kunnon ruokaa kun meille tuli vieraita.
Jokaisen kuuluu osata ruokkia itsensä. Eli hyödyntää marjat metsästä, keittää potut, puurot ja munat ja leipoa sämpylät.Siksipä hyvät tyttöjen ja poikien äidit opettakaa lapsillenne edes alkeellisimmat ohjeet kuinka ruokaa tehdään kun Foodoraa ei ole kaikkialla eikä sitä rahaakaan jaettavaksi turhaan.
Olihan se joo aika karua, siihen vaan kasvoi niin ettei tajunnut miten karua se oikeasti oli ennenkun itse tulin äidiksi.Karua. Itse ajattelen, että pärjäisin kyllä, kunhan lapset saa kunnollista monipuolista ravintoa... Mikäli siis joutuisi valitsemaan, että kuka perheessä syö hyvin.
Vanhempia on kai monenlaisia.
Ainakin kahdenlaisia. Oikeita vanhempia ja itsekkäitä ääliöitä, joille on sattunut syntymään lapsia.Karua. Itse ajattelen, että pärjäisin kyllä, kunhan lapset saa kunnollista monipuolista ravintoa... Mikäli siis joutuisi valitsemaan, että kuka perheessä syö hyvin.
Vanhempia on kai monenlaisia.
Puuro ei mielestäni ole ateria vaan aamupala. Ja mitä vikaa kylmässä ruuassa?
No luettelehan malliksi kahden viikon ruokalista, joka koostuu ravitsemuksellisesti täysipainoisista ja maittavista kylmistä aterioista. Ajatellaan että on loma-aika, ja tarvitaan siis 2 ateriaa/päivä aamu- ja iltapalan lisäksi.Mitä merkitystä ruoan lämpötilalla on?
Kananmuna on pahaa. Moni meistä oksentaa jo siitä hajusta.. Makeissa leivoksissa menee.maitoa=2-3 lorausta(2-3)dsl vatkataan ensin vehnäjauhoihin=puoli kourallista(1dsl)
kun maito ja jauhot on vatkattu hyvin mukaan vatkataan myös 2munaa.
munakas on sitten valmis kun se on pannulla paistettu molemmin puolin tai ainakin toiselta puolelta jos haluaa laittaa siihen jotain lisukkeita.Mausteena käytetään pääasiassa suolaa mutta voi laittaa muitakin jos haluaa.On hyvää kannattaa kokeilla.Lapset ja aikuiset tykkää varmasti.
munakokkelia tehdään siten että 2-3 munaa vatkataan 2-3 loraukseen maitoa.Sen jälkeen seos laitetaan kuumalle pannulle otetaan lasta tai haarukka käteen,ja hitaasti vedellään pannulla olevaa seosta pannun reunoilta keskelle tätä jatketaan kunnes maito on kiehunut pois ja kokkeli on hiukan ruskistunut..On hyvää kannattaa kokeilla.Lapset ja aikuiset tykkää varmasti myös tästäkin.
Kananmuna on pahaa. Moni meistä oksentaa jo siitä hajusta.. Makeissa leivoksissa menee.
Ketsuppia kalan kanssa? Eipä ole tullut mieleenkään.tonnikalamakaronin valmistus:ensin keitetään vedessä kypsäksi 2-3kourallista makaronia.Kun makaronit ovat kypsiä kaadetaan kattilasta vesi pois tämän jälkeen makaronien sekaan laitetaan 2teelusikallista voita sekä 1-2 tölkillistä tonnikalaa sekoitetaan hyvin ainakin niin kauan kunnes voi on sulanut.Mausteeksi laitetaan hiukan suolaa sekä ketsuppia sekoitetaan vielä hiukan,ja sitten on valmista.On hyvää kannattaa kokeilla.Lapset ja aikuiset tykkää varmasti.
♡Mun kotona saattoi olla sellasia päiviä, että vain aikuiset söi hyvin....minä sain ruoaksi leipäviipaleen, paistetun munan (tai kaksi, jos olin onnekas) ehkä kerran viikkoon ja vasta sitten kunnon ruokaa kun meille tuli vieraita.
Kaupallinen yhteistyö: Storytel