Tänään Suomessa vietetään kaatuneiden muistopäivää

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Yhtäläisyydet jatkuvat. Trump on noussut otsikoihin, koska on vähätellyt sotaveteraaneja. Sopii palauttaa mieleen, mitä Halonen teki – tai siis jätti tekemättä – heti virkakautensa aluksi. Presidentti [Halonen] skippasi talvisodan rauhan 60-vuotisjuhlan, koska katsoi, että Chilen sosialistipresidentin virkaanastujaiset toisella puolella maapalloa oli merkittävämpi tilaisuus.

Eipä Halonen muutenkaan näytä arvostavan rivisotilaita tai suorittavaa porrasta. Hän ei ylipäällikkönä vaivautunut opettelemaan aliupseerien arvomerkkejä ja perusteli tätä kopeasti sillä, että seurustelee korkea-arvoisempien sotilaiden kanssa."

 
vierailija
Presidentti [Halonen] skippasi talvisodan rauhan 60-vuotisjuhlan, koska katsoi, että Chilen sosialistipresidentin virkaanastujaiset toisella puolella maapalloa oli merkittävämpi tilaisuus.
Vasemmistolaiselta Haloselta ei löydy minkäänlaista kunnioitusta talvisodassa kaatuneita 26000 suomalaista sotilasta kohtaan. Ehkäpä Halosta harmittaa vieläkin se, että he estivät Suomen liittämisen diktatuuriseen Neuvostoliittoon.
 

Yhteistyössä