Tänään ratkeaa saako Joe Biden presidenttinä mitään merkittävää aikaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En uskonut salaliittoon pressanvaalien yhteydessä, mutta jos demokraatit voittavat molemmat senaattorinpaikat Georgiassa, kyseessä on vaalihuijaus. Ei ole mahdollista muuten.
 
vierailija
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a9dca8fe-0337-47c6-9dc0-a5c3d45d2dcb

Georgian senaattorivaalit: Demokraateille tulossa tuplavoitto – Warnock teki jo historiaa

Tänään klo 4:07 (muokattu klo 12:31)

Molemmat Georgian senaattoripaikat näyttäisivät olevan menossa demokraateille. Niistä toinen on jo varmistunut.

Yhdysvaltain Georgian osavaltion huipputärkeän senaatinvaalin ääntenlaskenta alkoi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun osavaltion vaalihuoneistot sulkeutuivat kello kahdelta Suomen aikaa.

Noin kello yhdeksältä Suomen aikaa äänistä oli laskettu noin 98 prosenttia. The New York Timesin tulosanalyytikan perusteella molemmat senaattoripaikat näyttäisivät olevan menossa demokraattiehdokkaille.

Yhdysvaltalaismediat ovat jo julistaneet toisen senaattoripaikan menneen demokraateille, sillä Raphael Warnockin on kerrottu voittaneen republikaanien vastaehdokas Kelly Loefflerin. Warnock sai äänistä 50,6 prosenttia, ja ero hänen sekä Loefflerin välillä on yli 50 000 ääntä.

Vaikutusvaltaisen baptistikirkon pastorina sekä kansalaisaktivistina tunnetun Warnockin voitto on historiallinen, sillä hänestä tulee Georgian osavaltion ensimmäinen tummaihoinen senaattori.

Toisen paikan kohtalo on kuitenkin edelleen auki, mutta demokraattien Jon Ossoffin kaula republikaanien David Perdueen kasvaa kasvamistaan.

Uutistoimisto Reuters kertoi noin kello puoli kahdeltatoista Suomen aikaa, että Ossoff johtaa Perdueta jo yli 16 000 äänellä.

Tulokset ovat poikkeuksellisia Georgian osavaltiossa, jota republikaanit ovat hallinneet vuosikymmenten ajan.

Kohtalokkaat paikat

Mikäli demokraatit voittavat molemmat kaksi paikkaa, on jakauma senaatissa 50-50 demokraattien ja republikaanien välillä.

Demokraatit ovat tällöin senaatissa niskan päällä, sillä tasatilanteessa ratkaiseva ääni on senaatin puheenjohtajalla eli varapresidentillä. jona aloittaa 20. tammikuutta demokraattien Kamala Harris.

------------------------------------------

https://www.armo.info/blogi/article/840/wmbranhamin-7-nakya-vuonna-1933

W.M.Branhamin 7 näkyä v.1933

Julkaistu 17 07 2016

Amerikassa tulee valtaan kova ja kaunis nainen, täältä kuulet sen tarkemmin Branhamin itse puhumana, videossa oletetaan sen ehkä olevan Hillary Clinton

2016 Election Prophecy?
135 784 katselukertaa•16.3.2016

https://www.youtube.com/watch?v=GyhwXtTDsCw

------------------------------------------------------------------

LUKEKAA LOPUT LINKISTÄ!
 
vierailija
Uskottava se on, että jenkeissä onnistuttiin väärentämään vaalitulos. En olisi kyllä pari vuotta sitten arvannut olevan edes mahdollista. Valkovenäjällä kyllä, mutta että jenkeissä. :confused:

Saa nähdä mitä tästä seuraa. Jos vaalituloksen väärentäminen on mahdollista, niin miten sitten ne muut salaliittoteoriat. Onko tulossa maailmanhallitus ilmastonmuutostoimien ja koronan varjolla?
 
vierailija
The Great Evangelical Double Down

https://www.youtube.com/watch?v=bfDouDlHM88&feature=youtu.be

----------------------------------------------

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f7996953-6b31-477e-be1f-e8c484e1f03a

Kongressilta vihoviimeinen vahvistus: Joe Biden on Yhdysvaltain seuraava presidentti – Trump taipui kohtaloonsa

Tänään klo 10:51 (muokattu klo 11:16)

Marraskuun presidentinvaalien tulos on vahvistettu Yhdysvaltain kongressissa.

Yhdysvaltain kongressi on vahvistanut Joe Bidenin saaneen 306 valitsijaa taakseen marraskuun presidentinvaaleissa ja tulleen täten valituksi maan seuraavaksi presidentiksi. Tämä tarkoittaa, ettei vaalin tulosta voi enää kumota ennen Bidenin tammikuun 20. päivän virkaanastujaisia.

Väistyvän presidentin Donald Trumpin vahvistettiin saaneen vaaleissa 232 valitsijaääntä.

Trump, joka ei ole tunnustanut tappiotaan vaaleissa, kommentoi päätöstä tuoreeltaan lyhyessä lausunnossa. Sen mukaan hän on yhä ”täysin eri mieltä tuloksesta”. Presidentin mukaan myös ”faktat tukevat häntä”.

– Siitä huolimatta tammikuun 20. päivänä tullaan järjestämään asiaankuuluva vallanvaihto, Trumpin lausunnossa kuitenkin todetaan.

– Vaikka tämä tarkoittaa historian mahtavimman ensimmäisen presidenttikauden loppua, tämä on vain alku taistelullemme Amerikan tekemisestä jälleen suureksi, Trump viestii.

Hänen lausuntonsa julkaisi Twitterissä Valkoisen talon apulaishenkilöstöpäällikkö Dan Scavino. Presidentin oma Twitter-tili on jäädytetty palvelun sääntöjen rikkomisen vuoksi.

Kesti aamuneljään

Kongressin ääntenvahvistusistunto, joka on tavallisesti pelkkä muodollisuus, keskeytyi keskiviikkoiltapäivänä Washingtonin aikaa väkijoukon tunkeutumiseen kongressin Capitol-rakennukseen. Neljä ihmistä kuoli tilanteessa, jota on kuvailtu vallankaappausyritykseksi.

Presidentinvaalin tuloksen vahvistamista päästiin kuitenkin jatkamaan myöhään illalla paikallista aikaa.

– Te, jotka aiheutitte kaaosta kongressissamme tänään: te ette voittaneet. Palataan töihin, seremoniaa johtanut varapresidentti Mike Pence lausui kongressin palattua evakosta.

Tulos sai lopullisen sinettinsä hieman ennen aamuneljää paikallista aikaa.

Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

.Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

Varapresidentti Mike Pence vahvisti valitsijoiden äänet USA:n kongressissa.

Trump tukijoukkoineen on syyttänyt presidentinvaaleja vilpillisiksi ilman todisteita. Ennen keskiviikon sekavaa tilannetta republikaanit ehtivät kyseenalaistaa kongressin istunnossa usean osavaltion vaalituloksen, mutta valitukset hylättiin.

Jo ennen keskiviikkoa lukuisia Trumpin kampanjan valitusyrityksiä on kumottu useissa oikeusasteissa. Yhdysvaltain korkein oikeus kieltäytyi ottamasta valituksia edes käsittelyyn.

Syynä on se, ettei mitään todisteita laajamittaisesta vaalivilpistä ole löytynyt.
 
vierailija
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007723649.html

Sauli Niinistö Washingtonin tilanteesta: ”Meneillään uskomaton demokratian painajainen”

– näin Suomen kärkipoliitikot kommentoivat tapahtumia
Presidentti Sauli Niinistö, pääministeri Sanna Marin, ulkoministeri Pekka Haavisto ja sisäministeri Maria Ohisalo ottivat kantaa Yhdysvaltain pääkaupungin tapahtumiin.

6.1. 22:30 | Päivitetty 3:06

-------------------------------------------------------------------

https://www.aamulehti.fi/koronavirus/art-2000007482111.html

Koronavirus

Eristäminen, karanteeni, pakkorokotus ja jopa liikkumiskielto – Suomen laki mahdollistaa järeätkin keinot pandemian torjunnassa

THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja muistuttaa, että Suomessa järeimpiin keinoihin ei ole syytä turvautua kuin äärimmäisessä hädässä.

24.2.2020 14:58 | Päivitetty 27.2.2020 6:40

Aamulehti

Suomessa laki mahdollistaa tarvittaessa järeätkin keinot tartuntataudin leviämisen torjumisessa.

Todennäköisimmin viranomaiset turvautuvat pandemian torjunnassa tartuntatautilain suomiin toimivaltuuksiin. Niitä on käytetty muun muassa parhaillaan leviävän koronaviruksen torjunnassa.

Tartuntatautilaki määrittää tilanteet, joissa toimenpiteisiin voidaan ryhtyä. Kyseessä on oltava laajaa tartunnan vaaraa aiheuttava yleisvaaralliseksi todettu tai epäilty tauti.

Laki myös määrittää viranomaiset, jotka voivat määrät ihmisten perusoikeuksia rajoittavista toimenpiteistä. Tyypillisesti määräyksen voi antaa kunnan tartuntataudeista vastaava lääkäri.

THL:n terveysturvallisuusosaston johtaja Mika Salminen kertoo, että lain suomiin pakottaviin keinoihin ei hänen tietojensa mukaan ole jouduttu koskaan Suomessa turvautumaan.

Esimerkiksi eristämiset on voitu tähän mennessä toteuttamaan kohteen suostumuksella.

Tartuntatautilain keinot

Poissaolo töistä. Vastaava lääkäri voi määrätä henkilön olemaan poissa työpaikalta, päivähoidosta tai oppilaitoksesta enintään kuukauden ajan.

Kokoontumiskielto. Terveydenhoidon yksiköitä, oppilaitoksia, päiväkoteja tai vastaavia tiloja voidaan määrätä suljettavaksi ja yleisötilaisuudet kieltää.

Puhdistukset. Voidaan suorittaa puhdistuksia ja desinfiointeja. Mikäli puhdistus olisi suhteettoman kallista esineen arvoon nähden, esine voidaan myös määrätä hävitettäväksi.

Eristäminen. Sairastunut tai sairaaksi epäilty voidaan eristää terveydenhuollon toimintayksikköön enintään kahdeksi kuukaudeksi, jos taudin leviämisen vaara on ilmeinen ja jos taudin leviämistä ei voida estää muilla toimenpiteillä. Eristämistä voidaan tarvittaessa jatkaa enintään puoli vuotta kerrallaan. Laki mahdollistaa tahdonvastaisen eristämisen ja lääkitsemisen.

Karanteeni. Karanteeniin voidaan määrätä ihminen, jota ei epäillä sairaaksi. Karanteeni koskee ihmisiä, joiden perustellusti epäillään altistuneen taudille. Karanteeniin voidaan määrätä enintään kuukaudeksi ja sekin voidaan toteuttaa tahdosta riippumatta. Karanteenipaikka voi olla esimerkiksi henkilön oma koti.

Pakollinen rokotus. Valtioneuvoston asetuksella voidaan määrätä järjestettäväksi pakollinen rokotus, jos se on laissa määritellyin edellytyksin välttämätöntä.

Äärikeinot valmiuslaista

Tartuntatautilaki ei mahdollista alueellisia liikkumisrajoituksia, mutta sellaisen voi määrät valmiuslain perusteella.

Valmiuslaissa määritellään viisi erilaista poikkeustilaa, joissa lakia voidaan käyttää. Yksi niistä on vaikutuksiltaan erityisen vakava suuronnettomuutta vastaava hyvin laajalle levinnyt vaarallinen tartuntatauti.

Lain soveltamiseksi tarvitaan yhteistoiminnassa presidentin kanssa säädetty valtioneuvoston asetus. Käyttöönottoasetus pitää välittömästi saattaa eduskunnan käsiteltäväksi. Eduskunta päättää, saako asetus jäädä voimaan ja kuinka pitkäksi ajaksi.

Valmiuslain perusteella voidaan tartuntataudin leviämisen estämiseksi kieltää liikkuminen tai oleskelu tietyllä alueella tai määrätä rajoituksia liikkumiseen. Kielto voidaan määrätä enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Salmisen mielestä valmiuslain suomien keinojen käyttämisessä tulisi olla äärimmäisen pidättyväinen.

– Maailmaa ei pysty panemaan kiinni. Vapaassa yhteiskunnassa rajoittaminen on vaikeaa ja se aiheuttaa paljon muuta haittaa, Salminen sanoo.

Hänen mielestään tällaisiin keinoihin turvautuminen tulisi kyseeseen vain äärimmäisessä hädässä.

– Vain ja ainoastaan silloin, jos ei kerta kaikkiaan olisi muuta keinoa, Salminen.

Valmiuslaki ei mahdollista tartuntataudin torjumisessa esimerkiksi väestönsiirtoja tai tilojen haltuunottoa. Sen sijaan Suomeen kohdistuva aseellinen hyökkäys tai sellaisen uhka mahdollistaisi myös tällaisten keinojen käyttämisen.
 
vierailija
http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/01/korona-rokote-muuttaa-kehon-dnata-ja.html

keskiviikkona, tammikuuta 06, 2021

Ranskassahan tämä koronavirussuunnitelma eristysleireineen vuodettiin jo julki muutama kuukausi, kun italialainen toimittaja Cesare Sacchetti sai haltuunsa siihen liittyiä salaisia dokumentteja.

Tammi–lokakuu 2021: Eristysleirien hankinnan (tai rakentamisen) nopeuttaminen jokaisella hallintoalueella (région) ja departementissa (département)

Tammi–maaliskuu 2021: Täydellinen lockdown (paljon tiukempi kuin rajoitusten ensimmäinen ja toinen vaihe)

Tammi–maaliskuu 2021: Työttömyysohjelman jatkaminen ja uudistaminen – kohti yleistä perustuloa

Helmi–lokakuu 2021: Covid-19:n suunniteltu mutaatio ja toissijainen virus Covid-21

Tammi–heinäkuu 2021: Covid-19 ja Covid-21:n hoitokapasiteetin ylitys

Huhti–kesäkuu 2021: Talouden epävakaus – toimitusketjun suunniteltuja katkeamisia – varastopulaa

Huhti–heinäkuu 2021: Uusia rajoituksia – kolmas lockdown

Huhti–lokakuu 2021: Perustulo-ohjelman asettaminen

Heinä–lokakuu 2021: Armeijan käyttöönotto liikkumisen kontrolloimiseksi
 
vierailija
http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

Arkkipiispa Gustav Johanssonin ennustus vuodelta 1912

Merkillisen ennustuksen on Savo-lehden päätoimittaja-pakinoitsijalle Paavolle kertonut eräs lehden lukijakuntaan lukeutuva henkilö.

“Oli kesä 1912, heinäkuu.

Olin kesähuvilallamme. Arkkipiispa Gustav Johansson, joka Kuopion hiippakunnan piispana ollessaan vv. 1885-1898 oli hänelle virka-asunnon puutteessa omalla kustannuksellaan rakennuttanut itselleen Vaajasalon korkeimmalle paikalle siellä vielä nykyisinkin sijaitsevan piispanlinnan, tuli käymään vanhoilla asuinpaikoillaan ja yöpyi huvilallamme. Olimme kolmisin eräässä huvilamme huoneessa, mainittu kirkonpriimas, äiti-vainajani ja minä. Keskustelimme maailman asioista, tai minä nuorimpana oikeastaan vain kuuntelin, mitä toiset juttelivat.

Tällöin sanoi arkkipiispa äidilleni jotain siihen tapaan, että tuskin kuluu kahta vuotta, kun alkaa maailmansota, ja Saksa, jota vastassa on puoli maailmaa, häviää sodan. Tähän sanoi äitini, ettei hän sitä usko, kun Saksa on niin voimakas sotilasvaltio.

Arkkipiispa sanoi tähän, että niin tähdet kuitenkin ennustavat. Hän harrasti tähtien tutkimista rakennuksen neljäntenä kerroksena olevasta kiikaritornistaan. Mutta niinhän se sitten kävikin.

Elokuun 1. päivänä v. 1914 alkoi ensimmäinen maailmansota, ja Saksa hävisi sodan.

G.J. jatkoi, että kuluu useampia kymmeniä vuosia, mutta n. vuoden 1940 paikkeilla alkaa toinen maailmansota, ja melkein koko maailma on taas Saksaa vastassa, ja Saksa taas kerran häviää sodan.

Mutta Arkkipiispa jatkoi edelleen, ettei tämä sota ole vielä viimeinen kansojen kamppailu, vaan sen jälkeen tulee vielä kolmas, joka on USKONSOTA,
mutta ei uskonsota siinä merkityksessä kuin Lutherin aikoihin, vaan ns. ideologinen sota

. Samassa yhteydessä hän puhui keltaisesta vaarasta ja sanoi, että väkiluvultaan liian suuri Kiina lähtee liikkeelle etsimään suurempaa elintilaa.

Arkkipiispa sanoi vuodenkin, milloin tämä kolmas maailmansota alkaa, mutta se oli niin kaukana vuoden 1912 jälkeen, että vuosiluku on häipynyt mielestäni.

Korkea vieraamme ennusti myös, että tämä sota on kauheimpia, mitä koskaan on ollut (atomeista ei silloin tiedetty mitään), ja sanoi myös kuka tuossa kamppailussa lopuksi häviää.

Hän sanoi vielä, että orättvisan får sist och slutligen sitt straff. (Vääryys saa lopulta rangaistuksensa). Keskustelu kävi ruotsin kielellä.

Kaksi ensimmäistä ennustusta on jo käynyt toteen. Kuinka tämän kolmannen sitten käynee?

Silloin v. 1912 ei tiedetty mitään nykyisistä kriiseistä eikä uskottu niitä koskaan tulevankaan.”

ja

Arkkipiispa Gustaf Johanssonin (1844-1930) enkeli-ilmestys Turun Tuomiokirkossa

Eräänä myöhäisenä pimeänä iltana Gustaf Johansson oli iltakävelyllä.
Hän käveli tuomiokirkon ohi ja havaitsi sen kirkkaasti valaistuna.

Uteliaana hän meni katsomaan sisälle, että mikä tilaisuus vielä näin myöhällä oli.
Kun hän saapui sisään, niin kirkon alttarin edessä, keskikäytävällä, seisoi valtavan suuri kirkas enkeli, paljastettu miekka kädessä.

Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti, että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten.
 
vierailija
https://yle.fi/uutiset/3-11740694

Yhdysvaltain tuleva presidentti Joe Biden kertoi koronastrategiastaan – tavoitteena 100 miljoonaa rokotepiikkiä 100 ensimmäisen päivän aikana
Yhdysvalloissa vasta yli kymmenen miljoonaa ihmistä on saanut rokotteen.

Yhdysvallat

16.1. 04:04Päivitetty 16.1. 07:55

Yhdysvalloissa keskiviikkona virkaansa astuva presidentti Joe Biden pyrkii taltuttamaan maassa riehuvaa koronaviruspandemiaa muun muassa perustamalla tuhansia paikallisia rokotuskeskuksia sekä liikkuvia klinikoita.

Biden kertoi suunnitelmistaan myöhään perjantaina Suomen aikaa. Biden aikoo myös pyytää kongressilta rahoitusta sadantuhannen terveydenhuollon työntekijän saamiseksi viruksentorjuntatehtäviin, kertoo muun muassa uutiskanava CNN(siirryt toiseen palveluun).

Työntekijöitä palkattaisiin esimerkiksi rokottamaan kansalaisia sekä jäljittämään tartuntoja.

Satatuhatta uutta työntekijää lähes kolminkertaistaisi kyseisissä tehtävissä toimivien työntekijöiden määrän. Noin 330 miljoonan asukkaan Yhdysvalloissa on tähän mennessä annettu yli 12 miljoonaa rokoteannosta. Rokotettuja ihmisiä on noin 10,6 miljoonaa, ja tarvittavat kaksi rokoteannosta on saanut yli 1,6 miljoonaa ihmistä, maan tautikeskus CDC kertoi perjantaina.

Biden on sanonut haluavansa, että Yhdysvalloissa pistetään sata miljoonaa annosta koronarokotetta hänen kautensa sadan ensimmäisen päivän aikana. Tämä nopeuttaisi nykyistä rokotustahtia huomattavasti.

– Tämä tulee olemaan yksi haastavammista operatiivisista pyrkimyksistä, joita maamme on koskaan toteuttanut, Biden sanoi perjantaina.
 

Yhteistyössä