täältäkin kyselen

elikkäs tosta kalanmaksaöljytableteista ja lapsen levottomuudesta... eli ku kuulin että ne rauhhottais lasta, joten kaikki jolla olis asiasta jotain tietoa ni voisitko valasta tyhmää tässä asiassa, kaikki mahdollinen tieto mitä vaan osaatte kertoa otettais vastaan innolla, kiitos
 
mimallikas
Hei. Itsellä ei ole kokemusta mutta olen kuullut, että rasvahappovalmistetta Efalex jotkut käyttäisivät esim ylivilkkailla tai ADHD lapsilla. Valmistetta myyvät luontaistuotekaupat ja apteekit. Mitään lääkärin tietoa tämä ei ole. Myös Flooralla on nyt uusi margariini, jota mainostetaan "aivojen rakennusaineena".
 
viivi harmaana
On useampaa merkkiä olemassa noita hyviä rasvahappovalmisteita ihan juuri aivoille tarkoitettuja. Joillakin on auttanut keskittymiseen hyvinkin, kannattaa siis kokeilla vaikka aluksi.
Floorat jättäisin hyllyyn.
 
tarkoitat varmaan näitä kala-öljy valmisteita esim. EPA...meillä lapset ovat syöneet kala-öljyä jo pari vuotta ihan terveys syistä koska meillä ei kalaa juurikaan syödä muuten, mitään vaikutusta meidän lasten käytökseen ym. sillä ei ole ollut.
 

Yhteistyössä