Taas pilaantunut salaatti kaupasta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
K-Seilorista ostamani jäävuorisalaatti oli taas kerran mätä toiselta puolelta. Harva se kerta sieltä ostamat tuotteet on joko vanhentuneita tai pilaantuneita. Turha viedä takaisin, korvausta ei saa. Pihi kauppias joka myy viimeisen myyntipäivän tuotteita täyteen hintaan ei taatusti korvaa vaikka menisi kuitin kanssa näyttämään että taas myitte paskaa. Paska kauppa ja kallis!
 
vierailija
Mätiä kauppoja sattuu joskus kohdalle, vaikka suurin osa suomalaisita kaupoista toimiikin asiallisesti. Meidän lähdellä oli kanssa joskus moinen kauppa.. lakkasin ostamasta kasviksia sieltä ja kas kummaa, aika moni muukin oli vissiin päättänyt tehdä niin, koska muutaman kk jälkeen ei enää löytynytkään mätiä vihanneksia.
 
vierailija
Joo noissa pikkukaupoissa tavara liikkuu usein isompia hitaammin, joten tarkkana saa olla, että tavara on kunnossa. Kannattaa lakata sellaisessa käymässä, jos kauppias ei korvaa pilaantuneita tuotteita. Olet siis kysynyt/pyytänyt? Jos niin mitä on vastannut?
 
vierailija
K-kaupat ovat monesti tuota. Muistan kun kerran sanoin 2 vk vanhoista hampurilaisista, seuraavana päivänä kun taas kävin niin oli sekasin uusia ja vanhoja. Jossain vaiheessa lopetin pienissä K-kaupoissa käymisen ja siirryin isompiin marketteihin missä vaihtuvuus on suurta.
 
vierailija
No minä kyllä heitin sen mädäntyneen jäävuorisalaatin roskiin. Turha sinne on pelkän kuitin kanssa mennä ja en ala mätää salaattia kuskaamaan edestakaisin, yök. Usein kananmunia joissa viimeinen käyttöpäivä ja täydellä hinnalla myydään. Ja muitakin tuotteita joissa viimeinen käyttöpäivä niin normaalihinnalla ne on myytävänä. Jos minä olisin kauppias niin tuollainen ei tulis kuuloonkaan.
 
vierailija
Meidän paikkakunnalla yksi pieni, mihinkään ketjuun kuulumaton kauppa myi vanhentuneita vauvan purkkiruokia. Hintalappu oli kätevästi lätkäisty kanteen päiväyksen päälle. Sanoin asiasta myyjälle ja ilmoitin tilanteen jatkuessa terveystarkastajallekin.
Tämä oli 2000-luvun alussa, kun lapseni oli vauva. Nyt kävin tuossa kaupassa uudelleen ja sama meno siellä jatkuu.