Taaperon nuha ja yskä (tavallista vai asunnosta johtuvaa?)

Meiän 2 vuotias poika on nyt pari viikkoa ollut yskässä ja nuhassa sekä pientä lämpöilyä ollut- keskiviikkona käytiin terveyskeskuksessa tarkastuttamassa korvat, keuhkot ja tulehdusarvot; ei mitään vikaa. Sanottiin, että viruksen aiheuttamaa nuhaa ja yskää, johon ei lääkkeet tepsi. Yskänlääkettä sai!
Muutama päivä poika olikin tuossa jo parempi- ei hirveästi yskinyt ja nenäkään ei vuotanut- no, kuinka ollakaan viime yönä yskä ja nuha alkoivat uudestaan ja nyt poika on taas melkoisen tukkoisen oloinen.

Onko muiden lapsilla ollut samaa vaivaa? Kuinka kauan nuhaa ja yskää on jatkunut?

Mietityttää myös sellainen vaihtoehto, että onko asunnossamme jotain vikaa joka aiheuttaa pojalle nämä oireet. Olemme vastikään muuttaneet ja epäilyttää myöskin sellainen asia. Poika ei ole koskaan aiemmin sairastanut kuin muutaman tavallisen räkätaudin ilman kuumetta ja nekin on menneet muutamassa päivässä ohi. Mikä siis nyt vaivaa????
 
meillä
Meidän 1,4-vuotiaalla yskä sekä nuha kestivät yhteensä kuusi viikkoa (!!!)(lähinnä vain yskää), aina välillä oli jo parempana kunnes sitten taas iski uudestaan. Lääkärillä käytiin neljä kertaa, aina oli arvot ja korvat kunnossa, yskänlääkettä sai myös joka ei juurikaan auttanut. Eikä ollut myöskään aikaisemmin juurikaan sairastellut. Eli meillä oli vaan TODELLA sitkeää yskää...


 
anjuusa
Mulla on 1,4-vuotias tyttö, joka oli ensimmäisen ikävuoden käytännöllisesti katsoen terve. Nyt on ollut kolme kuukauden sisälle neljä nuha-yskää. Kääk!

Minäkin olen miettinyt, onko asunnossa hometta tms., mutta kaipa tämä voi johtua vain liikkeellä olevista pöpöistä. Harmittaa, kun heti alkoi puskea tauteja, kun lopetin imetyksen :\| .
 
sarppa
Meillä kanssa ollaan oltu nuhassa/yskässä yli viikko. Eilen tuntui että nyt helpottaa mutta tänään taas ihan tukossa ja lämpöä. Tyttö 1v 4kk ja ekan kerran kipeä.
 
kaks vee
Meidän kaks vee poika on ollut monta monta viikoa nuhassa ja yskässä, välillä on helpottanut ja sitten taas alkanut räkä vuotamaan ja yskittämään. Toissa viikonloppuna oli lämpöä joten maanantaina mentiin päivystykseen; kaikki ok, levättiin pari päivää ja taas helpotti. Nyt viikonloppuna lämpö nousi uudestaan ja tänään mentiin päivystykseen ja nyt olikin jo toisessa korvassa välikorvantulehdusta, märkää näkyi. Eli antibiootit.

Sanoi lääkäri että noita yskä-nuha-flunssia on paljon ja tosiaan viruksen aiheuttamia eli niihin ei ole lääkkeitä. Mutta sitten kun nostaa kuumeen toisen kerran on bakteeri päässyt jylläämään ja silloin usein löytyykin tulehdus. Meillä se löytyi korvasta.

 

Yhteistyössä