Taantumusta

  • Viestiketjun aloittaja Framboise
  • Ensimmäinen viesti
Framboise
Meidän kolmivuotiaasta pojasta on tullu jälleen vauva. Pikkusisko täyttää kohta vuoden. Poika ei suostu enää itse syömään, pissii ja kakkii housuihin. Poika tönii tyttöä ja ei antaisi leikkiä millään leluilla. Tiedän vaiiheen menevän ohi ja annamme pojalle kyllä rakkautta ja syliä runsaasti. Kun tyttö on esim. nukkumassa, poika on oikea herranenkeli eli kuten ennenkin, kiltti poika. Kuinka pian teillä on vastaava tilanne mennyt ohi? :headwall:

 
HÖH
Meillä kesti muutaman kuukauden tuota syömättömyyttä - onneks ei tuota kakka/pissa ongelmaa meillä ollut lainkaan. Tosin eipä tuo tyttö käyttänyt vaippoja enää siinä vaiheessa kun uusi vauva tuli taloon, joten oli sen verran jo tottunut olemaan ilman...

Hermothan siinä meinas mennä, mutta kyllä se siitä! Välillä huuto oli riemastuttavan raivostuttavan ihana, kun tyttö söi kaksikin tuntia yksinään keittiössä. (Tiukka linja, sinähän syöt silloin, kun ruoka tarjoillaan, eikä pelleillä). Edelleenkin välillä häntä pitäisi muka auttaa, mutta ei tarvitse kuin huomauttaa, että sisko on kohta syönyt ja sinä jäät sitten taas yksin syömään...johan menee ruoka alas...) Rakkautta ja hellää hoivaa saa sitten muissa tilanteissa - eikä enää ruokaillessa paapota vauvana yli 3-vuotiasta. Näin siis meillä, ei välttämättä kaikkien mieleen tämäkään toiminta, mutta so what - sehän on meidän asiamme!
 

Yhteistyössä