**Syysunelmasta 2008 -haaveilevat (vol. 2)**

red dragon - mulla tuli heti mieleen umppari sun tytön oireilusta kun eilen lueskelin viestejäsi, mut tosi hyvä jos kuume jo laskenu ja alavatsakipu helpottanu! mulla itellä alko umppari toissakesänä pari päivää kestäneillä alavatsakivuilla ja lämmönnousulla, toisilla kuulemma huononee olo tosi nopeaa ja toisilla pahenee muutaman päivän aikana kehittyessään.. mut hyvä hyvä että parempaan teillä mennään :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja SadButTrue:
Emiliina: On mahdollista saada jopa ovistikkuun positiivinen tulos ja olla silti ovuloimatta! :eek:
Voi apua :eek: eihän nää tikut sit mitään pelasta :( tääkin tehdään niin vaikeaksi, kun kaikkea hienouksia keksitään ja sit ei välttämättä toimi. Vaikka eihän sitä vauvaa silti väkisin saada :ashamed:

amalia81 toivottavasti sulla olis ovis ollut kuitenkin sellaiseen aikaan, että olis voinut tärppi käydä ;) pidän peukkuja pystyssä! =) ja niin kuin yllä lukee, niin eipä ne ovistestitkään oo sit sata varmoja :/
 
emiliina - näin me kovasti toivotaan, piti laittaa pikkuhännät liikenteeseen ennenku lähettiin reissun päälle kun meitä oli kaikki sisarukset pohjosessa samaan aikaan kotona puolisoineen joten nukuttiin siskonpedeissä ympäri lattioita ja siel ei sit viittiny rupee touhuileen.. :LOL: kotona sit otettiin kyl vahinko takas :D
juuh, toi oli mullekin uus tieto että voi saaha ovistestillä väärän positiivisen tuloksen, aika hassua, senhän takia sitä niitä ostaa että sais varmuuen et kroppa toimii siinä kohtaa normaalisti! täällä myös peukut pystyssä teijän puolesta :heart:
 
Mutta en siis ole varma onko ollut silloin kun yhden laskurin mukaan olisi pitänyt olla.. Mutta saa nähdä.. Huomenna ajattelin aamulla viimeistään testata.. Mutta en nyt tiedä vielä.. Mietin kyllä sitäkin jos testaisi jo tässä illalla jos vielä tarvii mennä vessaan..

KP
 
morjens!
tylsät alkupäivät käsillä.. on ollu taas sen verran kipujaki et on muistunu mieleen et miks sitä aikoinaan alkokaan niitä popsimaan...
mä otan greippimehun ja ovistikut käyttöön tässä kierrossa. :wave:
 
kiharapää - kannatan nean ideaa, eli puolita testit niin voit hyvin mielin jo testata nyt illalla :D ja tosiaan, on hyvä todennäköisyys että plussa näkyisi jo noilla kiertopäivilläsi - jos päätät testata niin kovasti Onnea!!
:heart: ++++++++++++ :heart: tulehan sit kertomaan kuin käy!
 
Alkuperäinen kirjoittaja amalia81:
red dragon - mulla tuli heti mieleen umppari sun tytön oireilusta kun eilen lueskelin viestejäsi, mut tosi hyvä jos kuume jo laskenu ja alavatsakipu helpottanu! mulla itellä alko umppari toissakesänä pari päivää kestäneillä alavatsakivuilla ja lämmönnousulla, toisilla kuulemma huononee olo tosi nopeaa ja toisilla pahenee muutaman päivän aikana kehittyessään.. mut hyvä hyvä että parempaan teillä mennään :heart:
Tuo tuli itsellekin mieleen, että entä umpisuoli.. Mutta, kun on valitellut ainakin jo kuukauden.. Ja yleensä maitotuotteiden jälkeen..
Mutta nyt ei ole maitotuotteita pahemmin syönyt..
Onneksi kohta on 4-vuotis neuvola, jossa otan asian puheeksi ja saa määrätä joihinkin testeisih.

Terveeltä vaikuttaa juu.. Ihan mieletöntä on nukkumaanmeno.. :headwall:
 
Alkuperäinen kirjoittaja erzi:
Tervetuloa joukkoon. Luin tekstisi ja kuulosti ihan samalta kuin oma tilanteeni. menkka maisia kipuja oli tossa vkl:na ja eilen ja tänään jääny papruun hitunen punertavaa "limaa", kerran päivässä. kp:kin sulla lähes sama kun mulla.
Jaahas meillä on yhtä jännä tilanne menossa siis :D On tää odottelu kyl niin hermoja raastavaa että :headwall: Plussia toiveillaan ja jännäillään melkeinpä yhtä matkaa siis!! =)

Ja kiharapäälläkin tuntuu olevan jännää =) Toivottavasti on just sitä ihteesä tämä sinun tilanne:D
 
Khimaira
Heh,heh...5 sivua tekstiä :eek: Yritän lukea niin paljon kuin kerkeän :whistle:

RD meidän autossa myöskään lämppäri ei toimi- sieltä ovat vain piuhat löysällä :whistle: Ainakin siis meillä- kandee tarkistaa :saint:

tatomira yhdyn kanssasi siihen että pojat ovat "helpompia" kuin tytöt :snotty: Ainakin meillä on näin..Tytön kanssa on aika paljon sellaista henkistä kipuilua- hän miettii paljon sitä tykkäävätkö kaverit hänestä ja illalla haluaa keskustella koko päivän kulu läpi- mitä kukakin sanoi ja mitä kaikkea tapahtuikaan ;) Siis sellaista naisten juttua :saint:
Poika taasen saattaa vain sanoa että kukaan ei leikkinyt hänen kanssaan, mutta hänelläpä olikin omat leikit menossa :whistle: Ja sitten jo tekee jotain muuta- että siinä olivat päivän keskustelut :LOL:

SBT kiitti tuosta linkistä!! Sieltä löysin jonkinlaisen selityksen tilanteelleni.. :ashamed:

tikruliini kovasti voimia sulle :hug: Eikö olekin outoa kun ensin raskautuu ihan hups- vaan ja nyt sitten kestää ja kestää...On se ihmisen keho kummallinen :snotty: :/

Huoh, mutta nyt pitää lähteä töihin...Mukavaa päivänjatkoa kaikille :wave: Onkohan taas tullut työpäivän aikana viis sivua tekstiä :whistle: :saint:
 
nti
Täällä täti poistunnut ja uutta yritystä aloitellaa.
Kauhee nuha päällä ja silmät valuu vettä |O

Maanantaina menen päiväkotiin työharjoitteluun ihan pienten puolelle. ei ainakaa helpota vauvakuumetta yhtää tai sitten helpottaa.
 

Yhteistyössä