SyysKolmosetTulossa!

Heipä heii kaikki mammat ja muut =)!

Onkos täällä muita kolmosten vanhempia? Meille on mieheni kanssa toivottavasti (kunhan kaikki vain menisi hyvin) syntymässä syksyllä kolme pientä taaperoa. :heart::heart::heart:

Plussasin huhtikuussa ja sitä olikin jo odotettu, mutta sitten ultrassa odottikin pikkuylläri, kun masuasukkeja löytyikin kolme...

Alkuraskaus on ollut melko rankka, olen oksennellut melkeinpäs päivittäin rv6 asti. Nyt ollaan päästy rv11 ja olo on hivenen helpottunut, mutta lähes joka aamu joudun kuitenkin käymään oksentamassa... Meinaa olla aika kuluttavaa!

Olisi tosi mukava jakaa kokemuksia jonkun lähes samassa tilanteessa olevan kanssa. Tässä ollaan vähän ihmeissään kaikesta, kun kyseessä on kuitenkin esikoiset ja tuttavat ja ystävät ovat pääasiassa saaneet "vain" yhden ja yksösraskaus on kuulemma hyvin erilainen kuin monikkoraskaus. Kaikenlaisia oireita meinaa olla jo nyt, vai kuvittelenko?:O
 
Moikka :)

Googlaa: Monikko-Onnea ja liity sinne!!! Todella hyvät sivut monikko-odottajille ja vanhemmille! Sieltä löydät muitakin triplaodottajia ja vanhempia!

Suosittelen lämpimästi em. sivuja, foorumi on suljettu ja sinun tulee pyytää ylläpitäjiltä tunnukset. Mutta tosi kiva ja asiallinen foorumi !

terv.tuplien odottaja :)