Syöttekö juustosta kannan?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Siis jos teillä on kilon juusto jääkaapissa, niin syöttekö lopulta sen kannan vai heitättekö pois? Onko sen syöminen jopa ruokamyrkytysriski, jos juusto on ollut jääkaapissa jopa kuukauden? Ei sen pohjan pinnan maku nimittäin mikään hyvä ole, mutta sen päällä on ainakin sentti hyvää juustoa, jota ei vaan saa enää höylättyä. Olen alkanut säästösyistä ostamaan kilon juustoja, niin ei ole vielä aiemmin päätynyt pohtimaan tätä asiaa. Ennen ostin aina valmiita viipaleita.
 
vierailija
Onhan niitä pienempiäkin juustoklönttejä. Itsellä ei ehdi juusto kovettua tai homehtua. On liian hyvää. Mutta sitten kun ei voi vuolla, menee ruokaan tai suoraan suuhun
 
Meillä ei juusto ole kuin max viikon. ja kantapalasta teen tietenkin raastetta esim. uunissa valmistettavan vuokaruoan päälle.

Osta pienempi pala?
 
Jos teillä käytetään juustoa raasteena paljon niin voisit siitä kilon palasta raastaa osan pakkaseen?
 

Yhteistyössä