synnytystä ennakoivat oireet

  • Viestiketjun aloittaja Äiskä--
  • Ensimmäinen viesti
Äiskä--
Eli millaisia oireita tai merkkejä teille on tullut ennen synnytystä? Onko muuta kun vesien meno tai supparit? Oon kuullu että vois tulla päänsärkyä tai olla väsyneempi.
 
madre

Esikoiselta iski yhtäkkiä illalla 39+4 järkky päänsärky ja tulin todella kiukkuiseksi, mies ei saanut hipaistakaan kun istuttiin samalla sohvalla. Naureskeli, että onkohan tää joku merkki..
No mentiin nukkumaan ja heräsin 1.00 siihen, että tulee pissaa sänkyyn... no vedethän ne oli. Puolen tunnin päästä alkoi sitten supistella, mutta vauva syntyi 40+0.
 
Juu. Meikäläiselle tuli se pesänrakennus vietti. Menin heti aamulla kauppaan ja ostin aivan mielettömän määrän lihaa ja kasviksia. Kotiin tultuani ihmettelin ostovimmaa ja päätin tehdä kaiken valmiiksi ruuaksi. Tein kaiken sukkelaan ja päätin alkaa siivota. Siivosin koko kodin katosta lattiaan tip top kuntoon ja pesin ja silitin kaikki pyykit. Illalla vielä leivoin pullaa ja kuivakakkua. Tuossa yhdentoista aikaan illalla sitten ilmoitin miehelleni että huomenna tää sitten saisi syntyä. Aamulla kun heräsin niin lapsivesi alkoi valua ja illalla sitten synnytin tytön. Muita oireita ei minulla sitten ollutkaan. Mutta ensimmäisestä tuo siivous into oli paljon laimeampi. =)
 

Yhteistyössä