Suurperheet, missä käytte koko perheenä?

  • Viestiketjun aloittaja neljäs tulossa
  • Ensimmäinen viesti
Boogyman
Matkustellaan ulkomailla, suomessa, ravintoloissa käydään pari kertaa viikossa, uimassakin käydään....ihan missä vain. Ei rajoitteita. Ja koiratkin mukana paitsi ruotsinristeilyllä.
 
vieras
Meillä huvitellaan käymällä uimassa,joskus myöskin kauppareissut on aika tykättyjä:) Ja annas jos pitsalla käydään,niin se on ihan must:) Meillä lapset 3kk,2v,3v ja 7v.
 
Wide
Matkustellaan lasten kanssa pohjoismaissa, ravintolassa käydään ja uimassa.
Kauemmas matkustelemistä lykättiin vähän lasten ikien takia, on helpompaa matkustaa ja nauttiakin kun ovat isompia :)
Käydään yhdessä tai erikseen miehen kanssa tällä hetkellä kauempana.

 
Kaveri saa viidennen lapsensa huhtikuussa, kesäkuussa pakkaa koko pesueen autoon ja ajaa Turkkiin kahdeksi kuukaudeksi :D

Se, miten näppärästi häneltä sujuu sekä arjen pyöritys että joka paikassa käyminen useamman lapsen kanssa on jotain tosi ihailtavaa =) :flower: . Ainoa ongelma on vaan se, että jos ollaan menossa jonnekin yhdessä, niin autosta loppuu tila kesken :D
 
Ei ole meilläkään mitään rajoitteita ton liikkumisen kanssa, tosin lapsiakin vaan 3, 8v 7v ja 2v. Viime kesänä ajettiin autolla espanjaan ja takaisin kilsoja tuli 9200 ja rapiat, eikä mitäään ongelmia ollut, vaunulla liikutaan jonkinverran, rutsinristeilyllä käyn kerran vuodessa, tallinnassa, välillä käydään ravintoloissa syömässä... Onhan noita, kun on vaan järejestelmällinen niin menee heittämällä nuo menemiset ja pakkaamiset :)
 
IHan normaalisti!!
Lapset on iältään 1,5 v, 3,5 v, 9v,9v,9v, ja 14 vee.
Mutta lomat ollaan yleensä jossain isossa mökissä,juur uus vuosi vaihtui 400 neliön "mökissä".
Ravintoloihin kyllä mahtuu ja heseen ym.
kaupassa käydään usein pienten kanssa kun isommilla on harrastukset sun muut.Mut la käydään pitkälti koko perhe kaupungilla.
 

Yhteistyössä