Suosituksia hyvästä vakuutusyhtiöstä??!! OP-Pohjola lähtee vaihtoon.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Minä taas sain parhaimman tarjouksen autovakuutuksesta nimenomaan OP-Pohjolasta juuri tänään. Vakuutus siirtyi sinne.

Sinänsä ihmetyttää OP vakuutuksen mollaus, samanlaisia ongelmia on millä tahansa vakuutusyhtiöllä. Joskus voi korvauspalvelu ruuhkautua yms. Pääsääntöisesti homma kuitenkin toimii hyvin joka yhtiössä. En lähtisi netissä uhoamaan, jos joku homma joskus kusee. Veikkaan että suurimpia uhoajia on nimenomaan nämä persaukiset.
Toivottavasti sinullekin ei käy op:n kanssa niin, että huomaat olevasi näitä "persaukisia". Vuoden kokemuksen perusteella voin todeta, että yhtiön toiminta on ala-arvoista aina vakuutuksen myynnin, laskutuksen ja korvauskäsittelyn osalta.
 
vierailija
En missään nimessä voi suositella OP Pohjolaa, ainakaan mitä yli 60:n terveysvakuutukseen tulee. Ei ikinä. Selvästi eivät halua antaa vakuutusta tämän ikäiselle vaikka niin mainostavatkin. Muiden vastaavista en osaa sanoa mitään.
 
vierailija
Itse ollut tyytyväinen POP-vakuutukseen: edulliset hinnat, ainakin itselleni riittävän hyvät vakuutusehdot sekä tosi toimiva nettipalvelu. Tässä vielä koodi, millä saa 25 € alennusta vakuutuksesta: SIHVAA
 
vierailija
Itse olen ollut tyytyväinen LähiTapiolaan. Palvelu on pelannut, hinnat mielestäni kilpailukykyiset ja korvaukset ovat tulleet todella nopeasti sekä vähällä byrokratialla.

Tosin olen ollut vakuutusyhtiön ihanneasiakas siinä mielessä, että korvattavia tapahtumia on elämäni aikana ollut melko vähän. Olen varmasti maksanut vakuutusmaksuja moninkertaisesti verrattuna saamiini vahingonkorvausiin. Tragikoomisin juttu oli, kun korotin erään vakuutuksen omavastuutani huomattavasti, ja sitten tulikin onnettomuus vain pari viikkoa korotuksen jälkeen :p