Suositelkaa kivaa kylpylää lapsiperheelle hiihtolomalle.

  • Viestiketjun aloittaja lomalle
  • Ensimmäinen viesti
lomalle
Vinkkejä hyvistä kylpylöistä otetaan vastaan. Toiveissa olisi sellainen jossa on kiva allasosasto ja paljon tekemistä 3 ja 6 vuotiaille sekä tietenkin hyvää ruokaa mieluiten buffetlounaat ym.
 
Pikku myy
Suosittelen turun Garibiaa...allasosato juuri oikea teidän lapsenne ikäisille. Buffet ruokailusta en tiedä, me olimme viikolla ja silloin oli vain ala carte listat. Hiihtolomavk voi olla eri juttu. Lasten allas ihanan iso, jossa voi itekin veden alla lojuilla. Muissa altaissa 140 syvää...kylpylässä lapsille kellukkeita. Ulkoallas +, ihanan lämmin vesi. Olemme itse viettäneet aikaa 5v lapsemme kanssa.
 
Gluteus maximus
Alkuperäinen kirjoittaja matilda06:
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Onko kenelläkään kokemuksia Ikaalisten kylpylästä? Siellä olisi se Ti-ti nallen talo.
tita talo oli meille pettymys. Poika oli 3v ko käytiin ja sillä ei kiinnostanu yhtään
ai? Eikö siellä ollut mitään touhuamista ja tekemistä. olen saanut sellaisen käsityksen, että siellä on vaikka mitä.
 
Me on oltu Ikaalisissa , Nokian Edenissä ja Vaasan Tropiclandiassa.. Ja tuo Ikaalisen kylpylä oli mielestäni kaikein huonoin noista. En tiedä miks mutta oli vain. Nokian Eden on tosi ihana, viimeks oltiin siellä viime kesänä meidän pienimmän ollessa alle 1,5v ja nautittiin kaikki kovasti. Tropiclandia oli kans tosi kiva. Toki siihen Ikaalisten paikkaan tuo plussan juuri se Ti-ti Nallen talo, varsinkin kun on tuon ikäiset lapset, me ei siellä tosin käyty joten en siitä talosta osaa sanoa mitään.
 
ap
Vaasan Tropiclandiassa oltiin viime kesänä ja tykättiin kovasti. Nyt olisi saman tyylinen paikka hakusessa. Tuota Nokiaa mietitään kanssa ja sitten olisi vielä Kuopiossakin Rauhanlahti. Onpas taas vaikeata päättää....
 
maitobaari
ollaan oltu ikaalisissa 7 ja 3 vuotiaiden kanssa. Ihana paikka, lapsiparkki, ihana pelisali lapsille ja iso leikkipaikka pallomerineen (pieni pallomeri). Ilmanen lastenhoito 2 h päivässä oli hotellin asiakkaille. Syyslomaviikolla oltiin. Lapset tykkäs ihan mielettömästi! Ja tietysti ulkoleikkipaikkakin oli mukava!
Ruoka oli kallis (?) mutta meillä oli huoneisto, jossa oma keittiö, joten syötiin buffet kerran päivässä ja aamiainen, muuten tehtiin jotain huoneistossa.
 

Yhteistyössä