Suomalaiset luopui perustuslaista, alkaa Kiinan kontrolli

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Monen urheilu-ura on kaatunut vakuutusvastaisuuteen. Jos ei ideologisista syistä halua ottaa urheilijavakuutusta tai liiton lisenssiä, ei saa harrastaa seurassa lainkaan. Vaikka elämme hyvinvointiyhteiskunnassa, jossa julkisen terveydenhuollon pitäisi huolehtia kaikista terveystarpeistamme. Tämä on suuri vääryys ja epäkohta.
Siis oma vakuutus kattaa siihen asti kun ei ole kilpaurheilua, mut kilvassa oma vakuutus, tulee lisenssin kylkeen. Ei siellä kukaan ilman vakuutuksia pelaile.
 
vierailija
Se on kumma että ulkomaalaiset saa tulla ja mennä rajan yli ilman testejä tai koronapasseja mutta suomen kansalainen ei saa liikkua maan sisällä miten haluaa ilman passia. Mikä logiikka? Olisi ollut paljon helpompi kontrolloida rajaa ja vähentää sitä virusmäärää sillä tavalla kuin päästää se vapaasti tänne ja sitten kun on levinnyt jo niin ruveta kaavailemaan hankalia passeja. Paljonkohan tuonkin valvominen syö rahaa
Logiikka on se, että kantasuomalaiset nyt vaan ovat ö-luokan kansalaisia. Ulkomaalaiset on niitä hyviä ja oikeita suomalaisia. Väestönvaihto, you know..
 
vierailija
koronarokotuksen saaneet levittävät koronaa tietämättään joten miksi kukaan haluaisi mennä ravintolaan tai tapahtumiin hankkimaan itselleen koronaa.
Niinpä! Sitäpaitsi minä en ole ravintoloissa muutenkaan käynyt pariinkymmeneen vuoteen, ei vaan kiinnosta eikä huvita. Ja inhoan kaikkia massatapahtumia, en matkustele... en tarvitse mokomaa paskapassia.
 

Yhteistyössä