Sunnuntailounas

Antakaahan aiheita rakkaat ihmiset sunnuntailounaalle! Yritän yleensä laittaa vähän hienommin pyhän kunniaksi,mutta olen jumittanut viime aikoina samaan reseptiin eli kokonainen broileri uunissa rosmariinilla, timjamilla, valkosipulilla ja sitruunalla maustettuna sekä lisukkeet. Vaihtelua kaipaan mutta ideat on vähissä.
 
HentunLiisa
Broiskun rintafileitä, täytät esim. kreikkalaisella valkosipulituorejuustolla, paistat pannulla kypsäksi, joku hyvä kastike, esim. punaviinikastike tai rosepippurikastike ja kaveriksi pariisinperunoita tai lohkoperunoita??? :p :p
 
Possunsisäfile kokonaisena, ensin avaat sen levyksi ja laitat tuorejuustoa väliin ja yrttejä, sitten rullaat kiinni ja sidot narulla. paistat uunissa 20min 175 ja jälkikypsyy folioon saa jäädä rose sisältä. ja valkosipuliperunat tai lohkoperunat kasviksia ja keitettyä pinaattia, höyrytä vähän tuorettapinaattia ja pilko 1 valkos. kattilaan kuullota öljyssä ja lisää pinaatti ja pyöräytä 2min. ja kaada pinaatti suoraan kattilasta lautaselle ja vaikkapa porkkanoita höyrytettynä ja mausteeksi hunajaa 2rkl.
 

Yhteistyössä