Sukkahousut

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olen käytännössä koko aikuis iikäni käyttänyt sukkahousuja koko ajan naistete 40den sukkiksia.Ainoat alusvaatteet,jotka pysyvät kunnolla päälläni.Enkä takuulla ole naismaisempi kuin kukaan muukaan mies,noissa paljon mainostetuiss miesten sukkiksissa o n ainoa vika.että niille on pantu älytön hinta!1














o
 
sukkikset
Keväällä sukkahousut onkin hyvät. Eri paksuuksia voi valita lämpötilan mukaan, oli sitten housut tai hame. Aamulla laitoin mustat kukkakuvioset 40 den sukkikset hameen kanssa.
 
vierailija
Tuolla on myytävänä 20 ja 60 den sukkahousuja, jotka molemmat on mallia Unisex.
https://www.die-strumpfmacher.de/collections/strumpfhosen
Oleellistahan sukkahousuissa on niiden ylhäällä pysyminen. Jos yläosa on muotoiltu niin, että ne pysyy hyvin useimmilla ihmisillä, niin materiaali kyllä joustaa muuten sen mitä kukin tarvitsee. Jos joku on vahvasti sitä mieltä, ettei miesten vehkeet mahdu naisille sopiviin malleihin, niin kannattaa kokeilla. Jos nainen pistää itselleen sopivat normaalit, ei mitkään litistävät sukkahousut jalkaansa, niin sinne etupuolelle voi kyllä huoletta pudottaa yhden banaanin ja pari mandariinia, eikä vielä mitenkään ahdista. Aika harvalla miehelläkään siellä normaali oloissa mitään tuon suurempaa löytyy.
Unisex malli kyllä mielestäni toimisi aivan hyvin.
 
sukkikset miehille
Sama täällä . pidän sukkahousuja enemmän kun kalsareita. Sukkahousuissa on hyvä puoli kun voi valita paksuuden lämpötilan mukaan. Tänään luvattiin 12 lämmintä , meinasin kokeilla tarkeneisko päivälenkillä sortsiloilla ja paksuilla sukkahousuilla. Kotona pidän hametta ja sukkahousuja
 
vierailija
Sukkikset on tosi kivat. Kunertit vöhän kalliit mutta istuu loistavasti. Ja kestää hienosti, en ymmärrä miten jotkut saa ne heti rikki. Itselläni kestää monta kuukautta joten ei ole rahasta kiinni niiden käyttö.
 
vierailija
Miksi tuolla on erikseen miesten, naisten, poikien ja tyttöjen sukat?
Eihän nykyään saa eritellä sukupuolen mukaan. Jokainen voi olla sitä sukupuolta miksi itsensä kulloinkin tuntee. Maanantaina mies, tiistaina tyttö jne.
 

Yhteistyössä