Sukkahousut kokoa 104-106 ?

jaa..a voi olla aika harvassa noi välikoot... mut jos ostat ne 110 senttiset ja peset 60 asteessa ni jos hiukan pienenevät!? :) vapaavalinnassa on täälläpäin hyvät valikoimat mutta entiä onko sun lähellä tuota kauppaa?!
 
Kiitos vastauksesta, ei ole täälläpäin Vapaavalintaa, mutta on MaxiMakasiini (samaa ketjua kuin Tokmanni) ja Halpahalli. Yleensä on ostettu sukkahousut ihan tavarataloista, kuten Sokos, Anttila, Citymarket.. Himputti kun tietäisi mikä merkki/kauppa myy vähän reilumpia kokoja esim. 100 cm:n vaatteita ! Jotkut 110 cm puserot käy, housut ihan liian pitkät eli lahkeet lyhennettävä. :/
 
Kiitos Työäiti, olen jotain tilannutkin postin kautta H&M:ltä, mutta en ole löytänyt kivoja sukkahousuja. Tuossa IdaT-jutussakin oli niin ankeat värit, vaal ja tummansiniset. Mieluiten ostan tytöllemme vaaleanpunaisia tms. tyttömäisiä värejä vaatteisiin. Pidämme nyt vanhoja, kuluneita 100 cm sukkahousuja niin kauan,että alkaa sopia nuo isommat, jos ei muita löydy ! :) Meneehän nuokin..
 
Sukkahousujen kanssa tuntuu olevan aina vähän väliä tuo ongelma että lapsi on "väliin putooja koossa" niitten pitää varmaankin olla sen verran paremmin istuvia että sama ero mikä olisi housuissa tai puseroissa haittaa paljon enemmän sukkahousuissa... Ihme ettei niitä ole yleisesti tehty pienemmillä väleillä?
 
Löysinkin eilen yllättäen yhdestä tavaratalosta Kuopiosta sukkahousut kokoa 104, saapa nähdä miten ne sopivat ! Kaikissa kaupoissa ei tuollaisia olekaan, Halonen siinä ainakin luki merkkinä, mutta ulkomailla tehdyt kai ne nykyään ovat.
 

Yhteistyössä