steriloija?

T O N T T U
joo, paasee. niita on erilaisia, kemiallisilla liuoksilla toimivia ja sit hoyrylla... mulla oli toi hoyryjuttu, ja se oli kylla ihan loistava...sain siina hoyryteltya rintapumpun osatkin... =)
 
Mun mielestä yks niitä turhimpia krääsiä joihin äidit rahansa saavat tuhlattua... :attn:

Ei niitä pulloja oo ees pakko keittää joka käytön jälkeen,suomessa kun voi vauvalle antaa kraanavettakin keittämättä,joten mitenkäs se muuttuisi pahaksi pesuvetenä?? ;)
Eli hyvä pesu vaan pulloille ja likoamaan ne heti käytön jälkeen kylmään veteen niin ei tarttee keitellä ku joskus jos haluaa,mistään steriloijasta puhumattakaan... =)
Ja voihan olla ettet koskaan mitään pulloja tuu ees tarvitsemaankaan jos imetys sujuu hyvin... :heart:
 
T O N T T U
kylla englannissakin voi antaa hanasta vetta... ja kylla se ainakin mulla oli tois hyva, kun kaytin paljon myos rintapumppua ja muuta, mutta niinhan se on, etta kannattaa itse kokeiolla ja katsoa mika kenellekkin toimii... =)
 
Ainakin minulla on käyössä tällainen Aventin mikro-steriloija enkä vaihtaisi enää millään pois. Ei enää keitto-rumbaa, ihanaa!!!! Ja kun käytän minäkin paljon tätä Aventin rintapumppua niin on ihan ehdoton. Lisäksi suosittelen noita saman merkkisiä tuttipulloja, niissä lukee että tehty erikoisesti koliikkivauvalle, mutta kyllä meidän ei-koliikki vauva suosii niitä ehdottomasti. Ilmeisesti niistä ei tule liikaa maitoa kerralla ja poika saa oikeasti imeä sitä. lisäksi niistä ei valu maitoa pitkin poskia kuin harvoin eikä poika puklaile niiden jälkeen, aina ei saa irti edes röyhtäystä. Olen tulkinnut sen niin ettei näiden kanssa mene ilmaa vatsaan kuten muissa tuttipulloissa.

Tonttu, asut vissiin Englannissa? Siellä lienee Aventin tuotteiden saatavuus ihan toista luokkaa kuin Suomessa. Olen ihan kade, musta on nääs tullut suorastaan Avent-fani koska olen todennut ne niin hyviksi ostoksiksi.


http://www.aventbaby.com/uk/products/catalogue/sterilisers/express_micro_steriliser.html
 
T O N T T U
joo, avent oli ihan kokonaisuudessa kaytossa mullakin! myos rintapumppu, joka mielestani on loistava! ( en tosin ole kokeillut muita merkkeja, joten nekin voi olla hyvia...)
 
kaksosten äippä
meille sanottiin neuvolasta etä ei tartte keittää, riittää kun kaataa kiehuvaa vettä puloon pesun jälkeen!

eli mä olen laittanut puhtaat pullot riviin lavuaariin ja vedenkeittimestä kiehuvat vedet sinne kaatanut. helppo ja halpa.
ja ei niitä pulloja tartte steriloida kun siihen asti kun lapset alkaa maistella muuta, eli meillä noin 3kk ikään tehtiin, eikä kyllä ihan aina siihenkään asyti
 

Yhteistyössä