söisitkö vielä?

  • Viestiketjun aloittaja Ninttu83
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Muutaman tunnin saa olla huoneenlämmössä, niin voisin vielä syödä. Mutta en tuon kauemmin. Kannattaa opetella laittamaan ruoat kylmään, ei se ole niin vaikeaa. Ei sitten tarvitse heittää ruokaa roskiin, se on mielestäni typerää.
 
Hmm... siinä ja siinä...
Mutta saanko tarjota vinkin? Enskerralla kun teet ruokaa, ja jätät sen jäähtymään (kun kuumaa / lämmintähän ei saa laittaa jääkaappiin), niin nosta se kattila (tai on se astia mikä hyvänsä ) parin kylmä-Kallen päälle. Ja mielellään vielä kaada ruoka ensin kuumasta astiasta toiseen astiaan.
Jäähdyttää ruuan nopeammin jääkaappikuntoon.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Aurinkokunta:
Alkuperäinen kirjoittaja mari:
Alkuperäinen kirjoittaja Aurinkokunta:
kun kuumaa / lämmintähän ei saa laittaa jääkaappiin
Minkä takia kuumaa ruokaa ei saa laittaa jääkaappiin?
Se kuuma ruoka nostaa sitä jääkaapin lämpötilaa suotta ennenkuin ruoka jäähtyy, ja siellä jääkaapissa olevat ruuat voivat kärsiä lämmön noususta.
no ainoo syy on se että se vie sähköä enempi! Ei siinä muuta syytä ole!
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Aurinkokunta:
Alkuperäinen kirjoittaja mari:
Alkuperäinen kirjoittaja Aurinkokunta:
kun kuumaa / lämmintähän ei saa laittaa jääkaappiin
Minkä takia kuumaa ruokaa ei saa laittaa jääkaappiin?
Se kuuma ruoka nostaa sitä jääkaapin lämpötilaa suotta ennenkuin ruoka jäähtyy, ja siellä jääkaapissa olevat ruuat voivat kärsiä lämmön noususta.
no ainoo syy on se että se vie sähköä enempi! Ei siinä muuta syytä ole!
Ja saattaa pilata muuta kaapissa olevaa ruokaa ;)
 

Yhteistyössä