SIWA boikottiin!!!!

  • Viestiketjun aloittaja ex-asiakas
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Sanna80:
Alkuperäinen kirjoittaja yks vaan:
Törkeetä suoraan sanoen. Miksei poistotuotteita voisi jakaa ilmaiseksi nälkäisille.
Voihan niitä käydä dyykkaamassa.
Just meinasin sanoo. Kyllä aikoinaan juusto-osastolla teki pahaa kun itse vähillä rahoilla ja viskelin ihan kelvollisia aadameita ja eedameita roskiin... :'(
Vikana siis esimerkiksi se, että pakkaukseen mennyt ilmaa, ja tuote olisi parin viikon päästä homeessa sen takia päiväyksestä huolimatta, jossei otettaisi pois pakkauksesta ja säilytettäisi asianmukaisesti.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja NannaIhana:
Kyllä meiän siwassa on -50% tuotteita.

Ja en paa boikottiin, se on ainut lähikauppa :saint:
Odottele hetki niin noita punalappusia ei hyllystä enää löydy. Minäkin ostin ennen joulua omasta lähikaupasta -50% tuotteita, mutta nyt siis menevät roskikseen.

 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja hh:
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija:
Tampereen seudulla käydään noutamassa kaupoista päiväystuotteita, ne jaetaan vähävaraisille. Ainakin jotkut S-ryhmän kaupat ovat tässä mukana.
Hienosti tehty Tampere!
Joku yhdistys siinä on takana eikä Tampereen kaupunki, mutta on kyllä hienoa, että kaupat ovat lähteneet tuohon mukaan!
 
vieras
En boikotoi, kun on tossa vieressä, mutta törkeen kallis se on! En todellakaan hae mitään maitoja sieltä, kun maksavat paljon enemmän kuin muissa kaupoisssa.
Ns. hätätilanteissa tulee kuitenkin käytyä, esim. sunnuntaisin.
 
se on harmi..
ei oikein auta dyykkauskaan kun varsinkin elintarvikkeet menee meidän s-kaupassa samaan astiaan sekaisin. ohjeena oli, että kaikki elintarvikkeet poistetaan pakkauksista, että ruoka menee varmasti pilalle. ainakaan minä en dyykkaisi astiasta, jossa sekaisin samassa mössössä on jauheliha, maito ja kasvikset: :x
 

Yhteistyössä